Excelenta lucrare a Samsung în ceea ce privește lansarea unor actualizări software importante, de asemenea, pentru dispozitivele de nivel mediu, iar în aceste ore gigantul sud-coreean lansează o actualizare importantă și completă pentru Samsung Galaxy A40.

Android 11 pe Samsung Galaxy A40

Smartphone-ul din gama medie primește actualizarea mult așteptată Android 11 cu UI One 3.1, aduce de fapt unele dintre cele mai importante inovații ale noii adaptări Android chiar și pe un dispozitiv la prețuri reduse.

Împreună cu cea mai recentă versiune majoră de Android, Samsung a adăugat și patch-urile de securitate din martie 2021.

Cum se actualizează Samsung Galaxy A40 |

Actualizarea pentru Android 11 cu UI One 3.1 pentru Samsung Galaxy A40 este lansată în prezent în Olanda și Belgia. Ar trebui să ajungă și în țara noastră în următoarele săptămâni, dar între timp îi puteți verifica disponibilitatea prin traseu. Setări > Actualizări software > descarca si instaleaza.

Nouă actualizare 11.0.4.28 pentru Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente ale momentului și Huawei a început lansarea actualizării 11.0.4.28 ceea ce aduce unele îmbunătățiri software și remedieri de erori. Cea mai importantă știre, înainte de a descoperi schimbarea completă, este posibilitatea a stabilit Cod PIN pentru a deschide ceasul inteligent.

Iată schimbarea completă:

  • Sistem
    • adăugarea unui cod PIN de securitate pentru a accesa smartwatch-ul;
    • capacitatea de a menține ecranul de exercițiu deschis în timpul activității fizice.
  • Optimizări
    • îmbunătățirea stabilității sistemului;
    • îmbunătățirea ecranelor unor aplicații.

Cum se actualizează Huawei Watch GT 2 Pro |

Pentru a actualiza ceasul inteligent, trebuie să porniți aplicația Huawei Health și să apăsați pe fila „Dispozitive” și apoi pe elementul de firmware.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *