Chromebookurile sunt gata să-și îmbogățească funcțiile datorită sosirii Android 11. Sistem de operare Chrome, de fapt, nu este singurul sistem de operare care reprezintă inima bătătoare a Google. În centrul acestui lucru se află o mare parte din Android, care permite Chromebookurilor să integreze aplicațiile native ale sistemului de operare Mountain View împreună cu filele Google Chrome.

Contrar a ceea ce ați putea crede, a avea cea mai recentă versiune de Android pe Chromebook nu este la fel de importantă ca și pe smartphone-uri, deoarece Google însuși actualizează sistemul de operare Chrome, indiferent de versiunea de pe dispozitiv.

Cu toate acestea, posibilitatea de a vă baza pe cea mai recentă versiune devine esențială pentru a putea rula aplicații native Android pe Chromebook pentru a profita de funcțiile introduse cu cea mai recentă actualizare a sistemului de operare. Google a dezvăluit de fapt că va actualiza anunțul Chromebookurilor Android 11 începând de la Chrome versiunea 90, în prezent în versiune beta.

Trecerea la Android 11 va aduce câteva funcții importante Chromebookurilor, inclusiv modul întunecat pe care îl iubește și „scara uniformă a aplicației”. Această funcție va îmbunătăți drastic experiența de utilizare a aplicațiilor Android pe sistemul de operare Chrome (care nu este conceput în mod nativ pentru Chromebookuri) prin restructurarea aplicațiilor cu 25%, astfel încât elementele tactile să fie mai ușor de selectat și să fie mai ușor de citit.

Ce Chromebookuri vor primi Android 11

Pe o pagină de depozit Chromium Gerrit, a fost găsită o listă a numelor de cod ale tuturor dispozitivelor, laptopurilor, tabletelor și desktopurilor Chrome OS care vor primi actualizarea. Android 11. Colegii Android Police au transformat numele de cod din listă în nume de vânzări ale dispozitivelor echivalente.

În imaginile următoare veți găsi lista completă, în ordine alfabetică, a dispozitivelor Chrome OS care vor beneficia de actualizarea la Android 11.

S-ar putea să vă intereseze și: Android 11 beta face loc pentru unele Chromebookuri: iată noutățile

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *