Deși mulți ani Porsche a colaborat prin brațul Porsche Design pentru a crea mai multe smartphone-uri Android – cel mai recent în comparație cu Huawei, Mate 40 RS Porsche Design – compania din Stuttgart nu a fost niciodată propusă la bordul mașinilor sale. Android Auto, legătura naturală dintre mecanică și tehnologia „buzunar”.

Apple CarPlay este prezent pe mașinile Porsche de ceva timp, nu cu Android Auto. Din fericire, cursul evenimentelor este pe cale să renunțe la această alegere curioasă, cu o schimbare de direcție care vine cu modelele 2022: mica revoluție începe cu cel mai iconic model Porsche, și anume 911 în anul modelului, de fapt, 2022.

Android Auto va fi o parte integrantă, împreună cu Apple CarPlay menționat mai sus, a noului PCM acesta este sistemul de infotainment numit Porsche Communication Management deja adoptat pe Porsche Taycan, prima mașină electrică din istoria de 90 de ani a mărcii Stuttgart.

Noutatea aduce nu numai robotul verde Google, ci și o serie de caracteristici tehnologice aproape indispensabile astăzi, cum ar fi controlul vocal prin intermediul “Hei Porsche” câțiva parametri de viață la bord. Ulterior, noul sistem de infotainment cu Android Auto va fi, de asemenea, adoptat de toate modelele din lista de prețuri.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *