Android Paranoid este unul dintre cele mai populare ROM-uri personalizate din toată panorama modding-ului Android, iar în aceste ore echipa de dezvoltare a ROM-ului a adăugat câteva smartphone-uri Xiaomi printre cei care pot încerca cea mai recentă versiune bazată pe Android 11.

Android 11 scade pe multe smartphone-uri Xiaomi

Construcția „Ruby” a Android Paranoid, bazată pe cea mai recentă versiune majoră de Android, poate fi instalată în cele din urmă de către cei care dețin aceste smartphone-uri de la gigantul chinez:

Până în prezent, se pare că nu există erori recunoscute în ceea ce privește versiunile pentru smartphone-urile Xiaomi menționate anterior, dar este probabil ca unele erori minore să fie prezente aici și acolo. De fapt, echipa de dezvoltare a etichetat versiunea drept „Dev 1” pentru a indica faptul că nu este versiunea finală, dar se află încă într-un stadiu mai bun decât o versiune alfa sau beta.

Utilizatorii care doresc să instaleze „Ruby” Android Paranoid pentru smartphone-urile Xiaomi, vor observa prezența tuturor aplicațiilor Google și Play Store și unele optimizări speciale limitate la procesoarele Snapdragon.

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune smartphone-uri Xiaomi

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *