Prin e-mail trimis utilizatorilor de Google WiFi, gigantul Mountain View a anunțat întreruperea aplicației, care va înceta să ruleze din iunie. Aceasta nu înseamnă, desigur, că nu va mai fi posibil să vă controlați dispozitivele, care vor fi transferate către Google Home.

Google Home se va ocupa și de Google WiFi

Google a pregătit un proces Migrarea rețelei Google WiFi către aplicația Google Home, și în câțiva pași, fără a fi nevoie să efectuați nicio configurație, veți găsi toate dispozitivele, cu configurațiile lor relative.

În fața acestei mici „supărări”, utilizatorul va putea beneficia de o experiență mai bună de videoconferință, atât pe Google Meet, cât și pe Zoom, dar și de la notificări în timp util atunci când un nou dispozitiv este conectat la rețea, pe lângă faptul că este mai util detalii pentru rezolvarea problemelor. conexiune lentă sau calitate slabă a semnalului. Și va fi posibil să dezactivați WiFi-ul sau să verificați viteza conexiunii la internet, utilizând Google Assistant și comenzile vocale ale acestuia.

Din 25 mai adăugarea unui dispozitiv nou sau extinderea rețelei dvs. se pot face numai prin Google Home. Aplicația Google WiFi poate fi utilizată în continuare pentru a vizualiza starea și dispozitivele rețelei, dar nu pentru a face modificări. Începe în iunie în schimb, utilizatorii sunt rugați să utilizeze numai aplicația Google Home, cu aplicația dedicată Google WiFi dak va dispărea din magazine și nu mai sunt acceptate.

Dacă ați construit o rețea de domiciliu cu Google WiFi, sfatul este, prin urmare, să efectuați migrarea în curând, să practicați noile comenzi, cu liniștea că veți avea mai mult de o lună de la utilizarea aplicației Google WiFi înainte de ao arunca.

Procedura, pe care o veți găsi pe scurt în galeria de mai jos, este foarte simplă. Va trebui să lansați aplicația Google Home, să atingeți pictograma „+” din stânga sus, să selectați „Importați rețeaua Google WiFi” și apoi să activați. Va trebui să alegeți în ce casă să importați rețeaua, să confirmați că este rețeaua potrivită și să urmați câteva instrucțiuni de pe ecran.

La final vedeți dispozitivele de rețea împreună cu celelalte configurate în Google Home, în timp ce pentru gestionarea rețelei trebuie doar să selectați pictograma WiFi din partea de sus pentru a găsi o interfață foarte similară, dar mai eficientă, pentru cea a aplicației vechi. .

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *