În ultimele ore, mulți utilizatori Android se confruntă cu o anumită eroare provoacă coliziunea dintr-un număr mare de aplicații fără niciun motiv, din albastru. Conform celor publicate și pe grupul nostru de Facebook, se pare că majoritatea utilizatorilor afectați de această eroare sunt cei echipați cu cele mai noi smartphone-uri Samsung – Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy Note 20, Samsung Galaxy A50 și Samsung Galaxy A70 – deși există și unele cu smartphone-urile Google Pixel, Motorola și OnePlus.

Aplicația a fost blocată fără niciun motiv

Mulți utilizatori au observat că eroarea în cauză poate fi într-un fel legată de Android System WebView, un instrument folosit de mulți dezvoltatori care vă permite să redați pagini web în aplicații fără a deschide instanțe reale de Chrome. Sistemul Android WebView este utilizat în multe moduri diferite, cum ar fi pașii de conectare în aplicație fără a porni Google Chrome. Dar este folosit și în aplicații muzicale precum Spotify, Amazon Shopping, aplicații e-mailuri blocate în fiecare deschidere, dar nu numai.

Cum se remediază eroarea (temporar)

Utilizatorul și / WatfordHert au descoperit că eroarea în cauză poate fi rezolvată temporar Actualizați sau dezinstalarea actualizărilor Android System WebView de pe smartphone-ul dvs. Android. Puteți face acest lucru în două moduri:

 • Prin Magazin Play:
  • lansați magazinul Google;
  • intra in meniu “Aplicațiile și jocurile mele„;
  • atingeți elementul instalat;
  • căutați în aplicația Android WebView System> apăsați pe „Actualizare” sau „Dezinstalare” dacă nu apare nicio actualizare.
 • Utilizarea setărilor Android:
  • introduceți setările smartphone-ului;
  • căutați articolul „Aplicații”;
  • localizați aplicația Android WebView System> atingeți cele trei puncte din dreapta sus> Dezinstalați actualizările.

După cum subliniază colegii 9to5google, un purtător de cuvânt Google a declarat că „Suntem conștienți de o problemă cu WebView care cauzează blocarea unor aplicații Android. Lucrăm pentru a remedia problema și o soluție este în curs. ”Și așa a fost, în câteva ore Google a lansat deja o actualizare corectivă.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *