La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, unele șiruri de cod Google Assistant au dezvăluit sosirea unei caracteristici interesante, dar destul de fumate: Asistent de memorie. Cu toate acestea, în aceste ore, după cum raportează colegii XDA după lansarea unei noi versiuni a aplicației Google, avem ocazia să aflăm mai detaliat la ce se referă funcția menționată anterior.

Asistentul Google ne va reaminti lucrurile

După cum știm cu toții, Asistentul Google ne poate aminti deja multe lucruri, dar echipa de dezvoltare a gigantului Mountain View lucrează la o funcție mult mai utilă și funcțională. Descrierea Google pentru Asistentul de memorie spune: „Asistentul Google vă poate ajuta acum să salvați lucruri importante pentru dvs. și să le facă ușor de găsit prin căutare sau căutare.. “

Ce vrei să-ți amintești? Deschideți memoria “Îmi amintesc!” Salvați Scuze, ceva a mers greșit.

În timp ce creați o notă nouă, puteți adăuga o captură de ecran sau o fotografie ca atașament, precum și coșul de gunoi sau restaurarea acestora și eliminarea acestora din coșul de gunoi.

Când salvați un memento nou, cum ar fi o fotografie a unui loc vizitat, de exemplu, puteți instrui Asistentul Google să adauge imaginea la locația exactă a locului, astfel încât să o puteți găsi mai rapid pe Google Maps. Dacă doriți, puteți adăuga o comandă rapidă de memorie a Asistentului pe ecranul de pornire al dispozitivului, precum și puteți solicita Asistentului Google să ne anunțe când compania listată care urmează publică rezultatele trimestriale.

Funcțiile care sunt văzute în prezent sunt dezvoltate și evaluate intern, dar este posibil să aflăm mai multe detalii despre acestea în următoarele săptămâni.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *