La aproape două luni de la lansarea sa pe piețele internaționale, a fost promovat din nou Aspirator Xiaomi Mi G9, aspiratorul fără fir al gigantului chinez. Cu ocazia Festivalul Fanilor Mei, care sărbătorește ziua de naștere a companiei asiatice, puteți obține un preț foarte atractiv pe eBay, datorită unui cod de reducere.

Preț excelent pentru aspiratorul Xiaomi

De ani de zile aspiratoarele fără fir tradiționale au fost înlocuite de modelele fără fir corespunzătoare, mult mai ușor de utilizat, versatile și confortabile, chiar și pentru o mică curățare bruscă. Aspirator Xiaomi Mi G9 este, fără îndoială, unul dintre cele mai atractive modele, datorită prețului său de listă foarte scăzut.

În plus față de o forță mare de tracțiune, care atinge 120 AW datorită unui motor care funcționează la 100.000 de rotații pe minut, Xiaomi G9 are un ciclon multi-con capabil să separe murdăria prin livrarea ei în colector și filtrarea aerului. -element lavabil cu apă.

Puterea reală este însă reprezentată de bateria de 2.500 mAh, care garantează până la 60 de minute de utilizare și care, spre deosebire de majoritatea modelelor concurente, poate fi îndepărtată. Dacă, pe de o parte, acest lucru garantează posibilitatea de a continua să utilizați aspiratorul chiar și atunci când bateria nu mai funcționează, pe de altă parte, este posibil să cumpărați imediat o a doua baterie și să dublați în mod eficient autonomia.

Baza de încărcare vă permite să reîncărcați bateria instalată pe aspirator împreună cu cea de-a doua baterie Xiaomi G9 întotdeauna gata de utilizare și cu o autonomie de aproape două ore, chiar nu e rău. Gama de accesorii este, de asemenea, bogată, cu perii, tuburi și extensii pentru a curăța chiar și cele mai inaccesibile colțuri sau tavane, fără niciun efort.

Cu ocazia zilei de naștere a lui Xiaomi puteți cumpăra Aspirator Xiaomi Mi G9 începând de la 161,49 euro. Aceasta este o cifră care poate fi realizată profitând de reducerea oferită pentru achiziționarea a trei piese (189,90 euro în loc de 199,90 euro) și creșterea reducerii de 15% care poate fi obținută pe eBay cu codul PITMIFEST21. O periuță de dinți electrică este gratuită și pentru primele 500 de comenzi Oclean Air 2.

Dacă, pe de altă parte, doriți doar să cumpărați o singură bucată, veți obține în continuare prețul excelent de 169,99 euro, chiar rău din cauza echipamentului tehnic disponibil. După linkul de achiziție, veți găsi, de asemenea, recenzia completă a videoclipului nostru care prezintă caracteristicile cheie. Grăbește-te pentru că promoția expiră pe 20 aprilie.

Cumpărați Xiaomi Mi Aspirator G9 de pe eBay începând de la 161,49 euro

Informații publicitare

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *