Astăzi este momentul actualizărilor la ASUS, un alt indiciu clar al modului în care munca companiilor angajate în îmbunătățirea smartphone-urilor lor continuă să se îmbunătățească, astfel încât să poată oferi tuturor experiența cea mai satisfăcătoare posibilă. Iată ce smartphone-uri marca ASUS au fost actualizate astăzi și care sunt inovațiile relative introduse de Actualizați.

ASUS ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro

Actualizarea pentru ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro, care nu este încă lansată în Europa, aduce, pe lângă patch-urile de securitate din martie 2021, firmware-ul 30.40.30.93 ta ZenUI bazat pe Android 11. Aceasta înseamnă că va exista o revizuire parțială a interfeței cu utilizatorul și, printre altele, suport nativ pentru „bule de chat” care vă vor permite să reduceți conversația la o bule plutitoare.

ASUS ROG Phone 5, ROG Phone 3 și ROG Phone 2

ASUS ROG Phone 5, ROG Phone 3 și ROG Phone 2 se pregătesc, de asemenea, să primească actualizarea unui nou software: în special, ROG Phone 5 primește noul firmware 18.0830.2101.81 care introduce îmbunătățiri ale stabilității, cum ar fi optimizarea vibrațiilor Ultrasonic AirTriggers și corectează o problemă de orientare a ceea ce apare pe afișajul din spate Viziunea ROG.

Știrile sunt, de asemenea, destul de relevante pentru ROG Phone 3 și ROG Phone 2: în plus față de îmbunătățirile generice de performanță și diverse remedieri de erori, Patch de securitate Android februarie 2021 și, pentru ROG Phone 2, cele ale Martie 2021.

A se vedea, de asemenea: ASUS ROG Phone 5 Review

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *