În urmă cu câteva săptămâni, ASUS a lansat noul său model de joc, telefonul ROG 5. Cu siguranță, acesta nu va fi singurul dispozitiv cu specificații high-end ale casei taiwaneze, de fapt este foarte probabil să obțină câțiva succesori ai seriei ZenFone 7 de anul trecut. Datorită unei analize a nucleului și a codului de firmware al ROG Phone 5 și a firmware-ului acestuia, este posibil să vă faceți o idee despre cum pot arăta smartphone-urile din seria ZenFone 8.

ASUS-ROG-Phone-5-Ultimate

Anul trecut am văzut că ASUS a ales să producă, pe lângă ZenFone 7, și o versiune Pro și zvonurile care circulă în aceste zile sugerează că o versiune „mini” ar putea fi adăugată și liniei ZenFone 8, care continuă să mențină specificații similare. celorlalți. Dintr-un document Google referitor la platforma ARCore, a venit numele unui dispozitiv ASUS numit ZenFone 8 Flip care, totuși, nu este clar dacă este numele versiunii „mini” sau nu.

Seria ZenFone 8 poate fi formată din trei dispozitive

Mulțumită lui Freak07, a Programator recunoscut din XDA, avem multe informații descoperite în kernel-ul ROG Phone 5 și codul sursă al firmware-ului, unde putem vedea trei nume interne potențiale pentru cele trei nave principale ZenFone din acest an și acestea sunt: ​​SAKE, PICASSO și VODKA. Doar ca referință, ZenFone 7 a fost definit intern sub numele TEQUILA.

ASUS Zenfone

Deși nu suntem siguri că numele menționate se referă de fapt la seria Zenfone 8, este încă destul de probabil ca acestea să monteze Snapdragon 888, care este menționat în unele părți ale firmware-ului ROG Phone 5.

Cu toate acestea, este posibil ca. DRAGUL se poate face referire la versiunea „mini” a ZenFone 8, deoarece în cod este definit ca un dispozitiv de dimensiuni mici, în ciuda faptului că are un ecran de 5,92 inci. Consiliul trebuie să aibă rată de reîmprospătare 120 Hz și rezoluție Full HD +. În ceea ce privește camera, doar doi senzori sunt menționați în cod: Sony 64 MP și „noul” Sony IMX663.

PICASSO în schimb, ar trebui să aibă un ecran OLED de 6,67 produs de Samsung întotdeauna cu rezoluție Full HD +. Camerele, pe de altă parte, sunt un pic misterioase, deoarece, dacă seria 8 ar păstra aceeași configurare a camerei „flip”, atunci nu are prea mult sens să menționăm o cameră frontală situată în cod. În orice caz, este posibil să avem alte informații în timp.

În cele din urmă avem dispozitivul numit VODCĂ dintre care practic nu se știe nimic despre ele, deoarece referințele din cod sunt puține, vagi și foarte răspândite.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *