ASUS ZenFone 7 este fără îndoială unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de anul trecut în ceea ce privește raportul calitate / preț și, cuoferi de ZenDays a ajuns la magazinul online al mărcii, este un candidat să devină un cadou perfect pentru ei și pentru alții.

ASUS ZenFone 7 oferit cu ZenDays până pe 11 aprilie

În perioada 1 aprilie – 11 aprilie 2021, campania promoțională ZenDays este activă pe magazinul online oficial ASUS și principalul protagonist este, așa cum am menționat, ASUS ZenFone 7 în versiunea sa de bază și pro.

Oferta implică ambele versiuni și vedeți smartphone-ul oferit la cel mai mic preț atins vreodată. Lansat la un preț de listă de 699/799 euro, cu această nouă ofertă specială, ASUS ZenFone 7 este disponibil pentru achiziționarea de 499 euro în versiunea de bază și 599 euro în versiunea pro, adică 200 de euro mult sub prețul introductiv.

Dacă această ofertă v-a ispitit și ați decis să vă oferiți sau să vă oferiți ASUS ZenFone 7 cu camera sa triplă Flip, tot ce trebuie să faceți este să alegeți versiunea preferată și să finalizați achiziția în magazinul oficial prin următoarele linkuri:

Cumpărați un ASUS ZenFone 7 la 499 de euro

Cumpărați un ASUS ZenFone 7 Pro la 599 de euro

S-ar putea să vă intereseze și: Am încercat din nou topul trupei subestimate 2020

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *