De câteva săptămâni au apărut zvonuri despre ele ASUS ZenFone 8 Mini, un smartphone pe care producătorul asiatic urmează să îl prezinte săptămâna viitoare cu scopul de a oferi o soluție pentru cei care caută un dispozitiv compact și, în același timp, ca cele mai bune modele.

Conform ultimelor zvonuri, totuși, ASUS ZenFone 8 Mini ar putea să nu fie doar asta flaghsip așteptat de multe dispozitive, dar chiar „excesive” din anumite puncte de vedere.

Presupuse caracteristici cheie ale ASUS ZenFone 8 Mini

Noul smartphone „compact” de la ASUS urmează să fie lansat în cinci configurații de memorie, iar cel de sus ar trebui să ajungă chiar la 16 GB RAM. Acestea sunt configurațiile dispozitivului presupuse:

  • 6 GB RAM și 128 GB memorie de stocare
  • 8 GB RAM și 128 GB memorie de stocare
  • 8 GB RAM și 256 GB memorie de stocare
  • 12 GB RAM și 256 GB memorie de stocare
  • 16 GB RAM și 256 GB memorie de stocare

În prezent nu există informații despre posibila prezență a unui slot MicroSD prin care puteți extinde memoria de stocare.

Printre celelalte caracteristici ale ASUS ZenFone 8 Mini este să nu ratați un ecran OLED de 5,92 inci cu rezoluție Full HD + și rată de reîmprospătare la 120 Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 888, suport pentru conectivitate 5G și o baterie de 4.000 mAh (cu suport pentru încărcare rapidă de 30 W).

Conform celor învățate până acum, pentru camera frontală, producătorul asiatic a decis să se concentreze pe o soluție clasică, cum ar fi orificiul din ecran, mai degrabă decât pe modulul rotativ montat pe generația anterioară.

În acest moment, rămâne de văzut ce preț a ales ASUS pentru smartphone-ul său „compact”, deoarece acesta este un aspect care poate contribui cu siguranță la succesul său final.

Ne vedem săptămâna viitoare pentru prezentarea oficială.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *