În urma deciziei guvernului SUA din 2019 de a provoca o interdicție comercială Huawei, gigantul chinez a fost nevoit să lucreze din greu pentru a crea un ecosistem capabil să compenseze unele neajunsuri importante ale echipamentelor sale, precum serviciile Google și în acest proces a jucat un rol cheie în Huawei AppGallery.

Acesta este magazinul de aplicații mobile la care Huawei s-a gândit inițial să completeze Google Play Store și apoi, odată ce nu i s-a permis să folosească serviciile Google Mobile pe dispozitivul său, să comute.

În ultimul an și jumătate, Huawei a depus eforturi considerabile pentru a convinge dezvoltatorii importanți să-și publice aplicațiile pe AppGallery și să le optimizeze pentru smartphone-urile emblematice ale gigantului chinez, iar acestea din urmă ar trebui să fie creditate cu reușita de a crea o alternativă validă în Magazin Google Play.

Huawei AppGallery

Evident, AppGallery nu se poate lăuda cu aceeași cantitate de aplicații disponibile pe Google Play Store, dar, de-a lungul lunilor, Huawei a reușit să includă cele mai importante aplicații (inclusiv cele legate de instituțiile bancare), ajungând la aproape 2 milioane anul trecut. pe platformă în timp ce în această lună utilizatorii activi au ajuns la 530 milioane.

Cum să încercați Huawei AppGallery pe orice smartphone Android

Dacă aveți vreo îndoială cu privire la bunătatea reală a AppGallery și doriți să vă dovediți potențialul, poate pentru că vă gândiți la posibila achiziție a unui smartphone Huawei, nu trebuie decât să accesați site-ul oficial (îl puteți găsi urmând acest link) și descărcați fișierul APK pentru a instala manual.

După ce ați făcut acest lucru, pentru a accesa magazinul va trebui să vă conectați cu contul dvs. Huawei (pentru a-l crea, în cazul în care nu a fost deja făcut).

În acest moment va fi posibil să navigați între diferitele secțiuni ale AppGallery și să aflați dacă magazinul Huawei are tot ce aveți nevoie pentru utilizarea completă a smartphone-ului.

Citește și: Recenzie Huawei Mate 40 Pro

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *