Nokia X10 este Nokia X20 sunt cele două noi smartphone-uri mid-range care tocmai au fost introduse de HMD Global. Ambele smartphone-uri oferă suport pentru rețele de generația a cincea, sunt echipate cu un bun sector fotografic și tehnologii concepute pentru a sprijini utilizatorul în activitățile zilnice, chiar și cele mai exigente, garantează întotdeauna o experiență fluidă și stabilă.

Două smartphone-uri 5G noi

Suportul 5G face posibile mai multe scenarii de utilizare și crește productivitatea și transformarea smartphone-ului într-un instrument de lucru, mai mult decât un instrument de divertisment. Datorită unei rețele capabile să accelereze viteze fără precedent, Nokia X10 și Nokia X20 pot fi utilizate pentru a participa la conferințe și întâlniri online, a trimite fișiere, a descărca prezentări mari și a colabora la documente de afaceri, precum și pentru a vizualiza seriale TV în streaming, viziona transmiteți în direct și jucați online fără întârziere (unde, desigur, vă puteți bucura de o acoperire optimă 5G).

Caracteristici și prețuri Nokia X10

Între două, Nokia X10 este cel cu un preț ceva mai rezonabil, și, prin urmare, cel care prezintă o fișă tehnică ușor mai puțin sofisticată. Smartphone-ul este echipat cu un ecran de 6,67 inch cu rezoluție FullHD + (1080 x 2400 pixeli) și o gaură în centru pentru a găzdui camera de 8 MP.

Nokia X10 este alimentat de un procesor Modem integrat Qualcomm Snapdragon 480 5G însoțit de 4 GB sau 6 GB RAM și 64 GB sau 128 GB spațiu de stocare intern, extensibil cu microSD de până la 512 GB. Pe lângă faptul că garantează performanțe ridicate, SoC-ul intern al Qualcomm garantează și un management mai eficient al consumului de energie și, în ciuda utilizării în 5G, reușește să ofere până la două zile de autonomie.

De asemenea, bun este sectorul fotografic creat în colaborare cu ZEISS, care constă dintr-o cameră externă cvadruplă cu Senzor principal 48MP, Unghi ultra-larg de 5MP, senzor de adâncime de 2MP și obiectiv Macro de 2MP. S-a menționat deja că camera internă are 8MP.

Smartphone-ul are apoi un buton dedicat pentru activarea Asistentului Google, un cititor de amprentă lateral, USB-C, Bluetooth 5.0, NFC, dual SIM și o baterie de 4.470 mAh. Nu ratați mufa audio de 3,5 mm.

Nokia X10 funcționează cu acesta Android 11 și va primi trei ani de actualizări complet cu piese de securitate lunare.

Smartphone-ul va fi disponibil din iunie în culori Forest și Snow și în configurații de 6/128 GB și 4/128 GB cu prețuri începând de la 329 euro.

Caracteristici și prețuri Nokia X20

Nokia X20 are o fișă tehnică destul de similară cu cea a Nokia X10, dar se remarcă prin câteva detalii mici. De asemenea, are un ecran de 6,67 inch cu rezoluție FullHD + (1080 x 2400 pixeli) și este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 480 cu un modem 5G integrat. Cu toate acestea, smartphone-ul este disponibil și în configurația cu 8 GB RAM și 128 GB stocare internă, care este încă extensibil cu microSD de până la 512 GB.

Sectorul fotografic este, de asemenea, ușor îmbunătățit, cu Senzor principal ZEISS 64 MP, însoțit în mod egal de un unghi ultra-larg de 5 MP, un senzor de adâncime de 2 MP și un obiectiv Macro de 2 MP; in timp ce Camera frontală are 32 MP. Apropo de cameră, suportă și funcția Dual Sight care vă permite să înregistrați videoclipuri din mai multe unghiuri în același timp.

Apoi avem butonul dedicat de activare a Asistentului Google, NFC, deblocare cu recunoaștere facială, cititor de amprentă montat lateral, suport pentru rețele de generația a cincea, Android 11 și o baterie de 4.470 mAh pe care o oferă până la două zile de autonomie cu o singură plată. Din nou, Nokia X20 va primi trei ani de actualizări și patch-uri de securitate lunare.

Smartphone-ul va fi disponibil în Midnight Sun și Nordic Blue începând cu luna mai, în configurații de 6/128 GB și 8/128 GB cu prețuri începând de la 379 de euro. Mai multe informații vor fi comunicate în următoarele săptămâni.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *