Google Play este cea principală magazin de unde să descărcați aplicații și jocuri pentru un smartphone sau tabletă Android, dar nu este singura. Există multe magazin a terților care, deși nu sunt la fel de fiabile și sigure ca Google, sunt încă populare. Magazinul Aurora este doar una dintre ele.

Magazinul Aurora are o interfață clasică și ușor de utilizat, afișând aplicații și jocuri evidențiate pe pagina principală. Toate aplicațiile sunt grupate în categorii și pot fi actualizate automat, în timp ce titlurile instalate pe dispozitiv apar într-o filă specială cu un număr de versiune corespunzător. În ultimele ore, Magazinul Aurora a primit o actualizare pe care dezvoltatorii lucrează de ceva timp și introduce, printre altele, o interfață de utilizator renovată, teme noi și descoperirea mai ușoară a aplicațiilor.

Toate noutățile despre Aurora Store versiunea 4.0.2

Noua interfață de utilizator a Magazinul Aurora pare a fi foarte asemănător cu cel al Google Play. Vechile file „Acasă”, „Actualizări” și „Categorii” erau schimbat din noile secțiuni „Aplicații”, „Jocuri” și „Actualizări”, pentru a simplifica căutarea și descoperirea de noi aplicații de descărcat pe telefonul smartphone. În același timp, bara de căutare care a fost odată în partea de sus a fost înlocuită de un buton de căutare mai practic și mutată în colțul din dreapta jos al ecranului.

Este, de asemenea, posibil personalizați interfața Aurora Store aplicând o temă (în acest sens, actualizarea a introdus un nou set de teme întunecate, inclusiv „Black Pitch”, „Dark-X” și „Discord”) care pot fi personalizate în continuare prin setarea unei culori deschise. După actualizare, aplicația vă permite acum să alegeți dintre patru instalatori diferiți, inclusiv root, sesiune și instalator nativ.

schimbați registrul complet include:

  • Noua API GPlay
  • Nouă interfață cu utilizatorul îmbunătățită
  • Cei mai buni instalatori de aplicații
  • Tema motorului
  • Remedieri și îmbunătățiri ale erorilor

Magazinul Aurora este compatibil cu orice smartphone sau tabletă care rulează Android 5 sau mai târziu și este adesea folosit de utilizatorii care au un dispozitiv care nu are instalat serviciile Google Play, care oferă acces la toate aplicațiile și jocurile disponibile aici. Cei care dețin Aurora Store vor vedea în următoarele ore o notificare despre disponibilitatea noii versiuni a aplicației (care este versiunea 4.0.2 pentru a fi exact). Cei care, totuși, doresc să descarce acest magazin pe smartphone-ul lor, pot face acest lucru de pe următorul link.

Descărcați Aurora Store din GitLab

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *