A fost dezvăluit acum câteva luni la CES 2021 și este disponibil astăzi pe AliExpress, împreună cu alte produse dezvăluite cu aceeași ocazie. Vorbim despre Yeelight W1, lampa reglabilă dotată cu o priză GU-10, cu o putere de 4,5 wați și controlată de asistenți inteligenți.

Yeelight W1

Datorită conectivității WiFi (2,4 GHz) este de fapt posibil să conectați becul Yeelight W1 la rețeaua dvs. de acasă și să îl controlați atât prin Google Assistant sau Amazon Alexa, cât și prin intermediul aplicației Yeelight sau Xiaomi Home, pentru a le face să interacționeze cu alte smart. produse prezente eventual în casă.

Yeelight W1 de aceea are o putere de 4,5 wați, cu un flux luminos de 350 de lumeni și o durată de viață utilă mai mare de 15.000 de ore. Prin intermediul aplicației este posibil să alegeți culoarea care iese din bec, cu mai mult de 16 milioane de culori și, datorită compatibilității cu platformele majore de jocuri, precum Razer Chroma și Overworlf, le puteți „sincroniza cu jocurile dvs. sesiuni.

Același lucru este, desigur, posibil și pentru muzică, pentru festivitățile domestice, în limitele dictate de situația actuală, pentru a dansa ca și când aș fi la o discotecă. Toate, evident, cu atenție la consum, maxim 4,5 wați și doar 0,4 wați în standby. Este disponibilă și o versiune cu doar o lumină albă regulabilă, la un preț ușor mai mic.

Yeelight GU-10 W1 poate fi achiziționat pe AliExpress în versiunea colorată cu prețul promoțional de 15,99 USD, puțin peste 13,5 euro, folosind codul de reducere GU10BULB, valabil numai până la 2 aprilie. Același cod este valabil și pentru versiunea albă descărcabilă, oferită la acest link pentru 10,99 USD, aproximativ 9 euro.

Alte oferte

Foarte interesant, datorită și unor cupoane, ofertelor legate de alte noutăți prezentate la CES 2021. Avem de exemplu bara de lumină a monitorului, compatibilă și cu principalele platforme de jocuri, cu LED-uri RGB pentru un efect spectaculos. Îl puteți cumpăra de pe AliExpress cu 74,99 dolari (aproximativ 64 de euro) cu codul R0GX1UNV23IS.

De asemenea, în promoția Yeelight 1S / 1SE pe care o puteți cumpăra de pe AliExpress, cu codul E5WSPVO76G31, la prețul de 13,24 dolari, aproximativ 11 euro, și lumina de acoperiș din seria Yeelight Arwen C1. Acesta din urmă poate fi controlat prin intermediul asistenților digitali, prin aplicația Yeelight și Xiaomi Home și este disponibil în două dimensiuni, cu un diametru de 598 mm sau 495 mm.

Pentru a-l cumpăra de pe AliExpress puteți folosi acest link și codul AAHR7ETKPO1Z să îl cumpărați cu 144,99 USD (aproximativ 123 de euro) în versiunea de 495 mm și 164,99 USD (aproximativ 140 de euro) în versiunea de 598 mm.

Informații publicitare

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *