Rechini negri tocmai depusă în China Câine negru 4 este Black Shark 4 Pro, cele noi telefon pentru jocuri conceput să ofere jucători mobili cea mai bună experiență de joc vreodată. Aceste smartphone-uri sunt distincte de cele „tradiționale” pentru o serie de caracteristici și funcții unice, concepute pentru a oferi jucătorilor un control mai mare asupra mecanicii jocurilor și pentru a fi mai performanți.

Noile smartphone-uri din seria Black Shark 4, de fapt, pe lângă introducerea unor noi tehnologii proprietare, sunt compatibile și cu o serie de accesorii externe care promit să îmbunătățească și mai mult experiența generală, cum ar fi noul Black Shark FunCooler 2 Pro. cooler care poate fi conectat la smartphone printr-un cablu USB Type-C și include și un nou mini afișaj LED care arată temperatura actuală a Black Shark 4. În plus, smartphone-ul este compatibil cu noile căști Black Shark, disponibile și ele în varianta Pro.

Caracteristici de design și jocuri Black Shark 4

Comparativ cu generația anterioară, noul Black Shark 4 are un design ceva mai mult sobru, dar aspectul orizontal iconic pentru modulul foto este menținut. În timp ce ne aflăm, de ce nu vorbim despre asta? Smartphone-ul este echipat cu o cameră triplă externă cu senzor principal de 64 MP, însoțită de un obiectiv grandangular de 8 MP și un obiectiv Macro de 5 MP. Funcțiile includ modul Super Night pentru a captura imagini clare și detaliate chiar și noaptea, stabilizare electronică a imaginii și suport 4K. Varianta Pro acceptă și HDR10 + pentru înregistrarea video, în timp ce noile butoane din spate pot fi utilizate – precum și pentru o serie de caracteristici dedicate jocurilor – și pentru a controla camera, deci pentru a face fotografii și a controla zoomul.

Butoanele din spate ale Black Shark 4 utilizează o nouă tehnologie care oferă jucătorului o capacitate mai mare de control. Aceste taste pot fi personalizate după cum doriți, adăugând butoane noi și acțiuni de joc, sau pentru a crea comenzi rapide pentru a accesa mai ușor și mai rapid anumite aplicații sau instrumente.

Smartphone-ul are un ecran Samsung AMOLED de 6,67 inch cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Cu toate acestea, este posibil să setați manual o rată de reîmprospătare diferită între 60 Hz, 90 Hz și 120 Hz, în funcție de scenariul de utilizare. Black Shark 4 Pro oferă, de asemenea, tehnologia Master Touch 5.0 care acceptă o varietate de caracteristici personalizabile care pot varia în funcție de presiunea exercitată pe ecran.

Motorul Black Shark 4

În timp ce Black Shark 4 este alimentat de un SoC Qualcomm Snapdragon 870, varianta Pro ascunde în schimb un Snapdragon 888 cu setul complet de tehnologii Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Smartphone-urile au până la 16 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 512 GB de stocare internă UFS 3.1. Black Shark 4 este primul smartphone care a introdus vreodată tehnologia de accelerare a discului RAMDISK, deschizând și încărcând aplicații și jocuri mai repede decât oricând.

Ambele smartphone-uri rulează noul JOYUI 12.5, o interfață de utilizare personalizată bazată pe MIUI 12.5 și concepută pentru a oferi jucătorilor o experiență profesională, datorită, de asemenea, noul mod Dog Space Games, care permite utilizatorilor să controleze performanța smartphone-ului în timpul sesiunilor de joc și să blocheze temporar toate distracțiile posibile, cum ar fi apelurile și mesajele. În cele din urmă, ambele smartphone-uri au o baterie de 4.500 mAh cu suport de încărcare rapidă de 120 W, pentru o încărcare completă (de la 0 la 100) în doar 14 minute și 50 de secunde.

Configurări, disponibilitate și prețuri

Noua familie de smartphone-uri va fi disponibilă pentru precomandă în China începând cu 26 martie în următoarele configurații:

Câine negru 4

  • 6 GB + 128 GB: 2499 RMB (aproximativ 320 euro)
  • 8 GB + 128 GB: 2699 RMB (aproximativ 350 euro)
  • 12 GB + 128 GB: 2999 RMB (aproximativ 390 euro)
  • 12 GB + 256 GB: 3299 RMB (aproximativ 425 euro)

Black Shark 4 Pro

  • 8 GB + 256 GB: 3999 RMB (aproximativ 515 euro)
  • 12 GB + 256 GB: 4499 RMB (aproximativ 580 euro)
  • 16 GB + 512 GB: 5299 RMB (aproximativ 685 euro)

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *