Caesar Sengupta, vicepreședinte de lungă durată al Google Managerul de plăți, Next Billion Users și controlerul sistemului de operare Chrome au decis să părăsească gigantul Mountain View.

Sengupta s-a alăturat companiei Google în 2006, lucrând pe Bara de instrumente Google, Google Desktop și Payments ca manager de produs al echipei care a relansat anul trecut. Google Pay in Statele Unite.

Din 2009 până în 2015 a supravegheat Sistem de operare Chrome ca manager de produs și ulterior ca vicepreședinte.

Produsele NBU notabile includ Files Go, care ulterior a devenit managerul de fișiere pentru toate dispozitivele Android și familia de aplicații Go (Căutare Google, Galerie, Gmail, Hărți Google, Asistent Google, Camera Google), precum și Google Finance, care a fost revizuit în timpul mandatului său.

Caesar Sengupta părăsește Google pentru a-și lua un timp liber

În scrisoarea de demisie, Caesar Sengupta explică că intenționează să-și ia un timp pentru a se relaxa și a se reconecta cu lumea exterioară și arată că nu a decis încă ce să facă în continuare. Scuzându-și decizia, managerul reafirmă valoarea timpului nostru, o resursă prețioasă și efemeră.

Un prieten de multă vreme al lui Sundar Pichai, CEO Google din 2 octombrie 2015 și Alphabet din 3 decembrie 2019, Caesar Sengupta va părăsi Google pe 30 aprilie.

Versiunea beta a Android 11 în cele din urmă este lansat pentru unii Chromebook.

Citește și: Există o previzualizare a dezvoltatorului Android 12 gata de descărcare pentru Pixel: iată știrile

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *