În cursul lunii februarie Vodafone a ridicat limita maximă de trafic de date pentru clienții cu oferta la 500 giga Vodafone Wireless Home +, dar de astăzi, 2 aprilie 2021, operatorul roșu a decis să facă un alt pas înainte: Vodafone Wireless Home + este acum o ofertă FWA fără limite de trafic.

Vodafone Casa Wireless + fără limite

Aceasta înseamnă că toți utilizatorii care s-au abonat sau intenționează să se aboneze la oferta Vodafone Casa Wireless + vor putea naviga pe Internet fără nicio limită, la cea mai mare viteză disponibilă, menținând în același timp.

Mai exact, Vodafone Casa Wireless + oferă trafic nelimitat, cu o viteză maximă de 100 Mbps în descărcare și 50 Mbps în încărcare, având în vedere evident zona geografică în care locuiți și posibila saturație a liniei. Oferta include, de asemenea, apeluri nelimitate către toate numerele naționale fixe și mobile, peste tot 29,90 euro pe lună.

Urmează în același sens pe care îl găsim și noi Vodafone Casa Wireless Nou + inclus, dar în acest caz oferta este limitată la cei care sunt deja clienți Vodafone la telefon. De fapt, la abonarea la ofertă, codul fiscal al proprietarului rețelei FWA trebuie să se potrivească cu cel al deținătorului SIM Vodafone de pe telefon.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de cele mai bune oferte de internet ADSL și Fiber

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *