Casio a dezvăluit primul său smatwatch din afara G-Shock cu WearOS de la Google și afișare color. Ca parte a liniei Casio G-Squad Pro, GSW-H1000 are multe caracteristici sportive și un design deosebit de robust.

Caracteristici Casio G-Squad Pro GSW-H1000

Noul ceas inteligent G-Shock Casio are spate din titan și oferă rezistență la șocuri și apă până la 200 de metri adâncime.

Casio G-Squad Pro GSW-H1000 adoptă un afișaj cu două straturi format dintr-un ecran LCD permanent pentru a afișa timpul și alte informații de bază și un afișaj LCD color capabil să afișeze hărți, notificări, date senzor și multe altele.

În plus față de designul robust, Casio G-Squad Pro integrează, de asemenea, mai mulți senzori, inclusiv GPS, senzor optic de ritm cardiac, busolă, altimetru, detector de presiune barometrică și multe altele.

De asemenea, în echiparea standard este inclusă aplicația Casio care oferă 24 de opțiuni de antrenament în interior și 15 activități în aer liber, inclusiv alergare, ciclism rutier și înot, precum și sporturi extreme, cum ar fi surfingul și snowboardingul.

Platforma Wear OS permite accesul la notificări de pe Internet smartphone, precum și multe aplicații și ea Asistent GoogleCu toate acestea, durata de viață a bateriei ceasului inteligent este în medie de 1,5 zile folosind afișajul color, dar poate crește o lună în modul „ceas multiplu”.

Disponibilitatea și prețul Casio G-Squad Pro GSW-H1000

Ceasul inteligent Casio G-Squad Pro GSW-H1000 va fi disponibil de la mijlocul lunii mai în roșu, negru și albastru la un preț de 700 USD în SUA și 600 GBP în Marea Britanie.

Produsul nu a apărut încă pe site-ul web G-Shock din SUA în prezent, dar îl puteți găsi pe site-ul web din Marea Britanie și puteți solicita să fiți notificat pe măsură ce devine disponibil.

Nu ratați: Cele mai bune ceasuri inteligente cu și fără Wear OS

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *