smartphone au făcut lumea fotografiei mai accesibilă, oferind utilizatorilor un dispozitiv gata de utilizat cu care pot surprinde – într-un mod simplu și imediat – cele mai importante momente din viața lor. La rândul său, smartphone-urile actuale implementează tehnologii extrem de sofisticate care garantează rezultate aproape profesionale și, din acest motiv, sunt adesea folosite de reclame pentru a crea conținut care să fie alocat pe rețelele sociale.

Fie că este vorba de înregistrare video vlog, pentru a face un time-lapse al unui peisaj extraordinar sau pentru a face o fotografie de grup dintr-o perspectivă mai largă, există diferite accesorii concepute pentru a susține aceste activități (și multe altele), cum ar fi i stick selfie, trepiede, i inel de blițși câteva huse speciale cu suport integrat. Apropo de coperte, LOC DE MUNCA în aceste ore el propune câteva huse de protecție pentru iPhone și alte smartphone-uri Android cu un trepied integrat la o reducere de 20%.

Huse cu trepied integrat și picioare reglabile

Huse JOBY oferă o soluție ideală all-in-one pentru acei utilizatori care sunt în căutarea unui instrument care să faciliteze procesul de captare a conținutului, protejând în același timp smartphone-ul de eventualele daune care pot apărea din utilizarea trepiedului și din utilizarea dispozitivului la o anumită înălțime. JOBY, de fapt, oferă carcase compatibile cu diferite modele și care, pe lângă garantarea protecției împotriva zgârieturilor și deteriorării, sunt echipate cu acestea picioare trepied integrate care poate fi extras la nevoie. Ceea ce este mai interesant este că fiecare picior poate fi reglat pentru a crea exact perspectiva dorită și că carcasa este compatibilă cu majoritatea echipamentelor încărcare wireless. Dacă aveți un smartphone care acceptă acest tip special de reîncărcare, prin urmare, nu va fi necesar să scoateți cutia pentru a reîncărca dispozitivul; doar trage-ți picioarele în sus și așezați smartphone-ul pe suportul de încărcare.

Picioarele sunt fabricate din aluminiu și au picioare din cauciuc care garantează stabilitate maximă pe orice tip de suprafață. Fie că îl așezați pe un perete scăzut, pe birou, pe o masă sau altceva, picioarele din cauciuc vă asigură că smartphone-ul dvs. nu cade în timp ce faceți o fotografie sau înregistrați un videoclip.

Dacă sunteți interesat de un astfel de caz, vă recomandăm să aruncați o privire la Site-ul oficial JOBY, unde vei găsi multe acoperire pentru smartphone-urile Android și iPhone cu o reducere de 20%. Oferta este valabil până la data de 30 aprilie următoare.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *