În timpul analizei noastre OnePlus 9 Pro – link în partea de jos a știrilor – am evidențiat în repetate rânduri calitatea excelentă a noului smartphone de la OnePlus, începând de la design cu camera din spate pentru curățarea OxygenOS 11.

Ne pare rău, am crezut că este OnePlus 9 Pro

Cu toate acestea, nu ne-am imaginat că vă spunem o poveste care este incredibilă și care are ca protagonist indirect OnePlus 9 Pro. Debayan Roy, un reporter care se ocupă de procese, ha publicat pe Twitter un eveniment în care a fost protagonist. În timp ce se afla în metrou și îi trimitea mesaje text Samsung Galaxy S10 +, un hoț s-a apropiat de el îndepărtați-l cu forța.

Roy, care a pornit imediat în urmărirea hoțului, a fost imediat blocat când hoțul, după un scurt sprint, a revenit. i-a dat smartphone-ul nou furat. Motivul: hoțul își confundase Samsung Galaxy S10 + cu OnePlus 9 Pro.

Când un utilizator aduce ideea, poate fi nu o campanie comercială foarte frumoasă, același reporter a subliniat că nu a fost deloc cazul. Suferirea furtului smartphone-ului dvs. este în sine un eveniment decisiv neplăcut, având în vedere cantitatea de date personale salvate pe ele, dar ceea ce i s-a întâmplat jurnalistului este cu adevărat incredibil.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Revizuirea OnePlus 9 Pro

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *