Google Discover, născut pentru a înlocui Google Feed, își bazează funcționarea pe oferirea de conținut utilizatorilor care este într-un fel legat de obiceiurile și interesele lor. Pe scurt, unul dintre numeroasele servicii Google care, prin utilizarea inteligenței artificiale și a învățării automate, este capabil să îmbunătățească experiența utilizatorului pur și simplu învățând de la noi.

Articolele vechi revin la prima pagină

Cu toate acestea, în aceste ore, după cum subliniază mulți utilizatori pe Reddit, se pare că arată Google Discover conținut vechi chiar și câteva zile – de fapt chiar și câteva luni în unele cazuri limitate. De fapt, după cum puteți vedea din imaginea de mai jos, un utilizator a fost sfătuit să recomande un articol care are acum cinci zile.

google descoperă știri vechi

După cum subliniază colegii 9to5Google, în realitate, comportamentul Google Discover ar putea să nu fie complet rău. Presupunând că utilitatea generală a serviciului este de a oferi conținut legate de în funcție de obiceiurile și interesele dvs., Google Discover vă poate recomanda să citiți un articol. “vechi„Dar încă actual și util pentru un utilizator. Diferit este cazul în care, așa cum subliniază un utilizator în firul Reddit menționat mai sus, Google Discover recomandă citirea unui articol de doi ani despre apariția pandemiei de coronavirus.

Ce părere aveți despre toate acestea? Ați găsit vreodată articole vechi în Google Discover? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *