Au mai rămas doar câteva ore pentru prezentarea noilor smartphone-uri OnePlus, dintre care, grație zvonurilor și avansurilor de la același producător chinez, știm aproape totul. Având în vedere fișa tehnică pe care se pot baza, este rezonabil să ne așteptăm la prețuri decisiv ridicate, deși în conformitate cu alte smartphone-uri din aceeași gamă de piață.

OnePlus 8, 8 Pro și North oferite

Dacă sunteți în căutarea unui nou smartphone și alegerea dvs. a căzut pe OnePlus, poate fi ocazia potrivită să vă uitați la un model de anul trecut, profitând de câteva oportunități disponibile pe Amazon. De fapt, atât OnePlus Nord, care este echipat cu conectivitate 5G și se află într-o promoție la prețuri ridicate (record la Amazon), cât și perechea OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro sunt oferite în aceste ore.

OnePlus Nord, care se potrivește cu un ecran de 6,44 inci la 90 Hz, Snapdragon 765G și 8-128 GB de memorie, poate fi al tău la 329 de euro, un preț excelent datorită calității produsului, inclusiv sectorului fotografic pe care se poate conta șase camere. De asemenea, este la vânzare și versiunea de 12-256 GB, redusă cu 100 de euro comparativ cu prețul de listă și la fel de atractivă. Ambele variante sunt disponibile în diferite culori, toate reduse, vândute și livrate de Amazon fără costuri suplimentare pentru clienții Prime.

Cumpărați OnePlus Nord de pe Amazon începând de la 329 de euro

Dacă, pe de altă parte, doriți ceva mai mult, chiar și în ceea ce privește performanța, vă puteți gândi la OnePlus 8 și 8 Pro, în acest caz vândute și expediate de Amazon. În special, OnePlus 8 8-128 GB este oferit pentru 449 euro negru, cu versiunea Pro, aceeași culoare și memorie tăiată, pentru vânzarea de 649 euro.

Amintiți-vă că pentru ambele există un Snapdragon 865 cu două sloturi de memorie, cu un afișaj de 90 Hz și o încărcare rapidă de 30 de wați, cu un încărcător inclus în pachetul de vânzare. Următorul este linkul către pagina cu rezumatul ofertei pentru ambele modele.

OnePlus 8/8 Pro oferit pe Amazon de la 449 de euro

S-ar putea să vă intereseze: Revizuirea OnePlus 8

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *