Amazfit T-Rex Pro

Lansarea oficială a Amazfit T-Rex Pro este programată pentru 23 martie, însă practic toate detaliile acestui ceas inteligent s-au scurs deja, inclusiv prețul.

În mod ciudat, dispozitivul portabil este deja la vânzare în Europa, în ciuda faptului că mai sunt câteva zile pentru prezentare.

Amazfit T-Rex Pro este deja la vânzare în Polonia

Site-ul polonez Tabletowo raportează că Amazfit T-Rex Pro a fost vândut în Polonia de către un retailer numit Bine dispus. Ceasul inteligent este de vânzare în țară la un preț de 749 PLN, care este de aproximativ 162 euro, în conformitate cu prețul anterior scurs de 169,90 euro.

Ceasul inteligent este disponibil în trei culori Steel Blue, Desert Grey și Black, chiar dacă cea mai recentă variantă este deja epuizată.

În ceea ce privește designul și specificațiile, Amazfit T-Rex Pro este aproape identic cu originalul. Ceasul inteligent oferă un afișaj AMOLED circular de 1,3 inci cu o rezoluție de 360 ​​× 360 pixeli și este protejat de sticlă Corning Gorilla Glass și acoperire oleofobă.

Dispozitivul portabil conține un accelerometru pe 3 axe, un giroscop pe 3 axe, un senzor BioTracker 2 PPG (senzor de ritm cardiac proprietar), o busolă și un altimetru.

Deoarece este destinat utilizatorilor care practică activități în aer liber, ceasul inteligent este rezistent la apă până la 10 ATM-uri și acceptă sisteme de urmărire GPS, GLONASS, BeiDou și Galileo.

Amazfit T-Rex Pro oferă conectivitate Bluetooth 5.0 LE utilizând aplicația Zepp, furci RTOS și este alimentat de o baterie de 390mAh. Dispozitivul măsoară 47,7 × 47,7x 13,5 mm fără curea și cântărește 59,4 g.

Citiți și: Cele mai bune ceasuri inteligente cu și fără Wear OS | Martie 2021

Sursă

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *