Ca cea mai recentă aplicație de aici, este cea mai emergentă din această categorie și este vorba despre ea Videap, lansat pe 23 ianuarie 2021 pe Magazinul de bază gratuit și are, de asemenea, posibilitatea de a trece la o versiune premium la un preț de 4,19 EUR pe lună.

Aici, pe lângă editarea videoclipurilor, este posibil să le înregistrați direct din aplicația pe care vă recomandăm să o utilizați doar pentru a profita de efectele disponibile pentru noi, deoarece unele dintre ele sunt foarte drăguțe și bine făcute. În ceea ce privește editarea, în schimb, ne întoarcem doar la utilizarea pe verticală, dar interfața este ușor de utilizat și de gestionat, de fapt icoanele sunt intuitive, iar editarea în calendar nu este prea complicată.

Ținând cont de data lansării, există un bun punct de plecare la nivel grafic, dar ceea ce lipsește acum este posibilitatea de a personaliza și modifica mai multe setări din calendar, chiar dacă instrumentele cheie nu lipsesc.

Deci, dacă sunteți interesat de această aplicație, puteți profita de încercarea gratuită de 3 zile în care vom putea exporta lucrările noastre fără filigran, prin curățarea videoclipului fără a fi purtat.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *