Pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârșitul lunii Martie 2021, rămân în continuare activabile pe net multe oferte atac operator din lista de prețuri Vodafone Special, începând de la 7 euro pe lună și ajungând să includă până la 100 GB trafic de date.

Cum se activează ofertele

Fiecare promoții în cauză poate fi activat de noii clienți Vodafone de către anumiți operatori țintă – cu o cerere simultană de portabilitate a numărului – direct pe site-ul oficial al operatorului, pe pagina campaniei promoționale legată mai jos:

Treceți la Vodafone: 100 GB începând de la 7 euro pe lună

Clienții interesați să treacă la Vodafone își aleg pur și simplu operatorul actual și află ce ofertă specială Vodafone le este oferită.

În toate cazurile, expedierea noului SIM reîncărcabil Vodafone este gratuită (dacă nu se specifică altfel)

Oferte speciale Vodafone (sfârșitul lunii martie 2021)

După ce am văzut pașii necesari pentru activarea ofertelor, să aflăm împreună care sunt soluțiile seriei. Vodafone Special disponibil în ultimele zile ale lunii Martie 2021 și cu excepția cazului în care operatorul recomandă altfel.

Iată lista completă:

  • Vodafone Special 100 Digital Edition – Include minute nelimitate pentru toate numerele naționale, SMS nelimitate pentru toate, 100 GB Traficul de date 4G și Happy Black inclus fără cost suplimentar (de regulă, costă 1,99 € pe lună), totul pentru prețul de 9,99 euro pe lună, cu debit prin credit rezidual sau Plată inteligentă (card de credit sau cont de verificare cu activare automată de completare). Vodafone garantează preț blocat pentru 24 de luni de la activare (care depășește angajamentele luate cu AGCOM). Sunt incluse și așa-numitele Servicii digitale, și anume, asistență 24 de ore pe zi prin canale digitale precum TOBi și aplicația MyVodafone, precum și serviciile de disponibilitate Call me & Recall, care ascultă robotul telefonic și serviciul de apeluri primite. Oferta poate fi activată, la cost zero de activare, de către clienții din Iliad, Fastweb, Poste Mobile și alte MVNO-uri (în afară de Kena Mobile, Very Mobile, ho. Mobile și Lycamobile).
  • Vodafone Special 50 Digital Edition – Include minute nelimitate pentru toate numerele naționale, SMS nelimitate pentru toate, 50 GB Trafic de date 4G la costul 7 euro pe lună cu debit la credit rezidual (sau Smart Pay). Ei bine, în acest caz, eu Servicii digitale iar costul activării este redus la zero. Oferta în cauză poate fi activată de clienții de la Fastweb, Poste Mobile și alte MVNO-uri (pe lângă Kena Mobile, Very Mobile, ho. Mobile și CoopVoce).
  • Vodafone Special Unlimited – Include minute nelimitate pentru toate numerele naționale, SMS nelimitate pentru toate numerele naționale și 50 GB Trafic de date 4G la costul 9,90 euro pe lună la credit rezidual. Costul activării pentru această ofertă este de 12,10 EUR și numai clienții de la Kena Mobile o pot activa.
  • Minute speciale Vodafone 50 GB – Include minute nelimitate pentru toți oamenii naționali și 50 GB trafic de date în 4G la costul 9,90 euro pe lună cu debit la credit rezidual. Oferta poate fi activată de clienții care provin de la CoopVoce și are un cost de activare zero.

Toate ofertele enumerate pot fi, de asemenea, utilizate în Roaming în UE și Marea Britanie în aceleași condiții naționale. În orice caz, clientul este obligat să respecte principiile bunei-credințe și corectitudinii în ceea ce privește utilizarea minutelor și SMS-urilor nelimitate incluse în pachet.

Fiecare SIM Vodafone nou activat oferă planul de bază Vodafone 25 Nou, care oferă unele servicii – cum ar fi disponibilitatea apelului și apelului și ascultarea robotului telefonic – incluse și nu pot fi dezactivate. Acestea din urmă, așa cum am menționat, sunt incluse gratuit în ofertele „Ediția digitală”.

În acest sens, am vorbit recent despre modul în care Vodafone a activat în cele din urmă blocarea serviciilor premium pentru toți clienții săi și lansarea probabilă iminentă a eSIM-urilor.

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *