Amazon continuă să pregătească oferte pentru oferte și, deși astăzi nu există un adevărat must have, există întotdeauna multă varietate cu oferte bune. Minimul nou pentru Apple Watch 6 este interesant, la fel ca și noua reducere pentru Surface Book 3.

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 6 aprilie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi 6 aprilie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte de fulgere sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid atunci când vizualizezi și finalizezi achiziția, utilizarea aplicației oficiale Amazon este importantă. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Samsung Galaxy Tab A7

Apple Watch 6 atinge tot timpul cel mai scăzut nivel de pe Amazon și este în compania uneia dintre cele mai puternice Surface 1

Samsung Galaxy Tab A7 este o frumoasă tabletă Android low-end și datorită unei noi mici reduceri, revine la cel mai scăzut nivel din toate timpurile pe Amazon. Pentru acest preț, veți obține o tabletă cu capabilități tehnice nu rele, cu un ecran de 10,4 ″ cu rezoluție FullHD, pentru restul există toate specificațiile de bază care pot garanta o experiență zilnică mai mult decât decentă. O tabletă ieftină pentru viața de zi cu zi cu un design foarte subțire, frumos și durabil.

Samsung Galaxy Tab A7 pentru 189 de euro în loc de 239 de euro

Apple Watch Series 6

Apple Watch 6, SE, 3

Apple Watch Series 6 este ceasul inteligent prin excelență, poate unul dintre puținele care merită luate în considerare la vârful pieței. Este un produs fantastic, cu un design recunoscut și acum iconic și funcții foarte confortabile. Excelent pentru a ține evidența parametrilor vitali și a activităților sportive, este un suport excelent pentru un smartphone cu notificări și apeluri și, în plus, are un afișaj frumos, care citește bine în toate condițiile de iluminare.

Apple Watch Series 6 de la 399 de euro în loc de 469 de euro

Microsoft Surface Book 3

Microsoft Surface Book 3

Cel mai bun notebook 2-în-1 de la Microsoft, Cartea feței 3 este o mică bijuterie. Procesorul Intel Core i5 1035G7 cu placa grafică Iris Plus sau placa grafică puternică GTX 1660 Ti Max-Q, 16 GB RAM și 256 GB SSD asigură cele mai bune performanțe pentru funcționarea Windows, la urma urmei Microsoft în sine nu puteți aștepta mai mult . Având în vedere că ecranul și tastatura pot fi împărțite, această mașină este punctul culminant al puterii mobile, în momentul de față este cea mai bună suprafață.

Microsoft Surface Book 3 pentru 1799 euro în loc de 2299 euro

Motorola Moto G 5G Plus

Apple Watch 6 atinge tot timpul cel mai scăzut nivel de pe Amazon și este în compania uneia dintre cele mai puternice Surface 2 vreodată

Dacă sunteți în căutarea unei baterii de telefon fără sacrificii, astăzi pentru puțin peste 200 de euro acolo Motorola Moto G 5G Plus. Este un smartphone din gama decisivă de succes, cu un ecran de 6,7 ″ și rezoluție FullHD +, dar punctul său forte este cu siguranță combinația dintre procesorul Snapdragon 765 și bateria de 5000 mAh care reușesc să facă autonomia acestui smartphone cu adevărat golit.

Motorola Moto G 5G Plus pentru 219 euro în loc de 322 euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția Cele mai bune oferte Amazon din 6 aprilie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea), puteți urmări Prețurile noastre Telegram. echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, vă place să căutați singuri pe Amazon oferte de zi, nu mulți știu că aceasta este pagina pe care o căutați.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *