Amazon oferă

Chiar și astăzi, Amazon încearcă să ne facă să cheltuim o bună parte din economiile noastre, oferindu-ne o selecție frumoasă de oferte de tehnologie din cele mai populare categorii. Să începem cu mobilitatea electrică cu o propunere drăguță de la Xiaomi, trecem la televizoare inteligente și avem monitoare pentru a încheia cu unul dintre cele mai așteptate dispozitive din ultimele săptămâni, Poco F3.

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 7 aprilie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 7 aprilie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte de fulgere sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid atunci când vizualizezi și finalizezi achiziția, utilizarea aplicației oficiale Amazon este importantă. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

Xiaomi, Samsung, Huawei și Poco: iată protagoniștii ofertelor Amazon 1 de astăzi

O altă ofertă de la Xiaomi, dar de această dată legată de lumea mobilității electrice datorită Mi Electric Scooter Essential cu 20 km de autonomie și o viteză maximă de 20 km / h. Este unul dintre cele mai bune scutere electrice ieftine din jur și la prețul redus de astăzi poate fi o soluție mai mult decât valabilă pentru cei care caută un vehicul de micromobilitate în oraș.

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential pentru 299 de euro în loc de 349 de euro

Samsung QLED Smart TV 4K 50

Xiaomi, Samsung, Huawei și Poco: iată protagoniștii ofertelor Amazon 2 de astăzi

Una dintre cele mai bune oferte de la Samsung pentru linia sa este vândută Smart TV QLED, acesta este modelul de 50 ″ cu rezoluție 4K exclusiv pentru Amazon. În afară de calitatea vizuală imensă a panoului, care este aproape recunoscută ca un fapt pe Samsung TV, ceea ce este impresionant este cantitatea de funcții suplimentare care îl fac un adevărat centru de divertisment la domiciliu. Aproximativ 599 de euro merită luați în considerare.

Samsung QLED Smart TV 4K 55 ″ pentru 599 euro în loc de 849 euro

Monitor Huawei FullHD 23,8 ″

Xiaomi, Samsung, Huawei și Poco: aici sunt protagoniștii ofertelor Amazon 3 de astăzi

Un frumos monitor clasic de 23,8 inch cu rezoluție FullHD este ideal pentru cei care trebuie să lucreze din confortul casei lor cu cea mai înaltă calitate. Acesta este un panou de la Huawei cu un design foarte curat și capabil să fie un bun suport atât pentru producătorii de imagini, cât și pentru producătorii de videoclipuri. Nu numai asta, poate fi foarte util și pentru cei care lucrează de acasă.

Monitor Huawei 23,8 ″ FHD la 159 Euro cu disponibilitate imediată

F3 mic

Xiaomi, Samsung, Huawei și Poco: iată protagoniștii ofertelor Amazon 4 de astăzi

O reducere mică a prețului la un produs deja ieftin, atunci reducerea se simte mai mult. Este vorba despre bine F3 mic, un smartphone de nivel mediu care se prezintă drept cel mai înalt display cu un ecran AMOLED FullHD + 120 Hz de 6,6 “, un procesor Snapdragon 870 puternic și o cameră triplă de 48 de megapixeli. Un alt punct forte în afară de preț este bateria sa viață la 4520 mAh. Un smartphone nou, care deja atrage fanii să discute, arată într-adevăr ca o gamă de top.

Xiaomi PocoF3 pentru 199 de euro în loc de 229 de euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția Cele mai bune oferte Amazon din 7 aprilie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea), puteți urmări Prețurile noastre Telegram. echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, vă place să căutați singuri pe Amazon oferte de zi, nu mulți știu că aceasta este pagina pe care o căutați.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *