Cele mai bune oferte ale săptămânii Amazon continuă cu alegerea noastră de a nu ne descuraja cu o propunere care acoperă aproape cele mai populare sectoare de tehnologie din lume. Astăzi, Amazon oferă reduceri în lumea îmbrăcămintei, notebook-urilor, monitoarelor pentru PC și, desigur, cele mai bune smartphone-uri de cumpărare c

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 8 aprilie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 8 aprilie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte de fulgere sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid atunci când vizualizezi și finalizezi achiziția, utilizarea aplicației oficiale Amazon este importantă. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Huawei Watch GT 2

MacBook Air M1 512GB și Huawei Watch GT 2 sunt cele mai bune oferte de astăzi pe Amazon 1

Huawei Watch GT 2 este un ceas inteligent foarte interesant, are un design foarte elegant și fețe de ceas foarte îngrijite. Dincolo de estetică, însă, există mult mai mult, există un dispozitiv care este capabil să fie un suport valid în activități sportive și pentru unele operațiuni de integrare a smartphone-urilor. Păcat pentru incapacitatea de a adăuga alte aplicații, sistemul de operare este oarecum limitat în funcții, dar dezavantajul este o viață interesantă a bateriei.

Huawei Watch GT 2 pentru 129 de euro în loc de 199 de euro

Apple MacBook Air M1 512GB

apple macbook air m1 design

O reducere bună a prețului pentru noul brand MacBook Air cu Apple Silicon M1. Acum suntem la cel mai scăzut nivel pe Amazon pentru versiunea de 512 GB (vândută și livrată). Aceasta este o mașină fantastică care câștigă inima multor fani Apple și nu numai. Cipul M1, pe lângă faptul că este foarte puternic, este capabil să ofere o durată de viață incredibilă a bateriei acestui MacBook Air. Ar trebui să fii luat cu ochii închiși.

Apple MacBook Air M1 512 GB pentru 1285 euro în loc de 1429 euro

Monitor Samsung 27 ″ FullHD

MacBook Air M1 512GB și Huawei Watch GT 2 sunt cele mai bune oferte de astăzi pe Amazon 2

Un frumos monitor clasic de 27 ″ inch cu rezoluție FullHD este ideal pentru cei care ar trebui să lucreze confortabil de acasă cu cea mai înaltă calitate. Acesta este un panou de la Samsung cu un design modern și capabil să fie un bun suport atât pentru producătorii de imagini, cât și pentru producătorii de videoclipuri. Nu numai atât, poate fi foarte util și pentru cei care lucrează de acasă și pentru cei care joacă titluri triple care nu necesită o rată de cadre foarte mare.

Monitor Samsung FHD 27 ″ FullHD 27 ″ pentru 149 de euro în loc de 199 de euro

M3 mic

MacBook Air M1 512GB și Huawei Watch GT 2 sunt cele mai bune oferte de astăzi pe Amazon 3

Încă un smartphone oferit, încă o mică scădere a prețului, dar la un produs deja ieftin, deci reducerea se simte mai mult. Este vorba despre bine M3 mic, un smartphone low-end care încearcă să nu se oprească la nimic cu un ecran FullHD de 6,5 ″, un procesor Snapdragon 662 și o cameră triplă de 48 Megapixeli. Adevăratul punct de vânzare în afară de preț este durata de viață a bateriei la 6000 mAh. Pentru economii maxime există un cod de reducere.

Xiaomi Poco M3 pentru 119 euro în loc de 159 euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția Cele mai bune oferte Amazon din 8 aprilie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea) puteți urmări Prețurile noastre Telegram. echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, vă place să căutați singuri pe Amazon oferte de zi, nu mulți oameni știu că aceasta este pagina pe care o căutați.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *