Recenzie Apple Macbook Air M1

O altă scădere de preț pentru MacBook Air M1 în versiunea sa de bază, care îl face mai atractiv, prețul a scăzut ușor de săptămâni. Ca de obicei, totuși, nu este o ofertă bună obișnuită care poate fi făcută pe Amazon, există și alte oferte foarte interesante.

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte Amazon de astăzi, 17 martie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 17 martie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte de fulgere sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid atunci când vizualizezi și finalizezi achiziția, este important să folosești aplicația oficială Amazon. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Apple MacBook Air M1

apple macbook air m1 design

O mică reducere de preț pentru noul brand MacBook Air cu Apple Silicon M1. Este adevărat, scăderea prețului este mică, dar totuși cea mai mică din toate timpurile de pe Amazon (vândută și livrată). Aceasta este o mașină fantastică care câștigă inima multor fani Apple și nu numai. Cipul M1, pe lângă faptul că este foarte puternic, este capabil să ofere o durată de viață incredibilă a bateriei acestui MacBook Air. Ar trebui să fii luat cu ochii închiși.

Apple MacBook Air M1 pentru 1063 euro în loc de 1159 euro

Samsung Galaxy M51

MacBook Air M1 se află încă o dată la cel mai scăzut nivel de pe Amazon: este regele ofertelor din prima zi

Dacă sunteți în căutarea unei baterii de telefon fără sacrificii, astăzi pentru puțin peste 300 de euro există Samsung Galaxy M51. Este un smartphone mid-range cu succes decis, cu un ecran Super Amoled Plus de 6,7 ″ și rezoluție FullHD +, dar punctul său forte este cu siguranță combinația dintre procesorul Snapdragon și bateria de 7000 mAh care reușesc să facă autonomia acestui smartphone cu adevărat golit.

Samsung Galaxy M51 pentru 329 de euro în loc de 389 de euro

Samsung SSD 980 Pro 1 TB

Samsung ssd 980 pro

SSM NVMe M.2 este ceea ce aveți nevoie pentru a vă pregăti computerul pentru toate optimizările următoare în Windows și Windows 980 Pro de la Samsung este absolut unul dintre cele mai bune de luat. Astăzi prețul nu scade mult, ci devine mult mai atractiv, la urma urmei vorbim despre un SSD nou-nouț. 73 de euro pentru versiunea de 250 GB este un preț bun având în vedere capacitățile de 7000 MB / s PCIe 4 citite și 5000 MB / s scrise.

Samsung SSD 980 Pro 250 GB pentru 73 de euro în loc de 86 de euro

Razer Mamba Elite

MacBook Air M1 este din nou la cel mai scăzut nivel de pe Amazon: este regele ofertei din ziua 2

Probabil printre șoarecii de jocuri, Razer Mamba Elite poate fi o adevărată plăcere de utilizat. Senzorul optic are 16000 dpi, are 9 taste programabile, întrerupătoarele mecanice sunt dezvoltate în parteneriat cu Omron și există suficiente LED-uri RGB în conformitate cu tradiția jocurilor. Un lucru real care funcționează bine, până la urmă se vinde.

Razer Mamba Elite pentru 71 de euro în loc de 99 de euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția Cele mai bune oferte ale Amazon din 17 martie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea), puteți urmări Prețurile noastre Telegram. Canalul tehnologic cu multe oferte adăugat manual de echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, îți place să cauți pe Amazon doar ofertele zilei, nu mulți știu că aceasta este pagina pe care o cauți.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *