Amazon oferă

Amazon a decis să facă pe toți cei care trebuie să schimbe smartphone-ul să se retragă de la două oferte absolut atrăgătoare pe Motorola Edge și Xiaomi Mi 10T Pro. Nu numai că, pentru a completa pachetul, există și un ceas inteligent și căști wireless reale oferite.

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 18 martie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 18 martie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte de fulgere sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid atunci când vizualizezi și finalizezi achiziția, este important să folosești aplicația oficială Amazon. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Motorola Edge

Motorola Edge îl provoacă pe Xiaomi Mi 10T Pro să fie prima ofertă a Amazonului

Motorola Edge a fost întotdeauna un smartphone foarte valid, dar la un preț cam ridicat, dar astăzi se află în cel mai de jos punct de pe Amazon și îl face foarte atractiv. Are un ecran de 6,7 ″ FullHD + la 90 Hz cu profiluri foarte curbate, procesorul este Snapdragon 765 valid cu suport pentru rețelele 5G, secțiunea foto este formată din trei senzori, cel principal este de 64 megapixeli. Vine cu un inel complet cu o baterie de 4500 mAh.

Motorola Edge pentru 399 euro în loc de 699 euro

Xiaomi Mi 10T Pro

Motorola Edge îl provoacă pe Xiaomi Mi 10T Pro să fie cea mai bună ofertă a Amazon pentru a doua zi

Xiaomi Mi 10T Pro începe să scadă din ce în ce mai mult în preț și este o veste foarte bună datorită programului său tehnic. Este un smartphone cu Snapdragon 865, 8 GB RAM și 128 GB memorie internă. De asemenea, camera își flexează mușchii cu 108 megapixeli pentru senzorul principal și pentru a nu pierde nimic, există și o frumoasă baterie de 5000 mAh și un design absolut modern.

Xiaomi Mi 10T Pro pentru 489 de euro în loc de 599 de euro

Huawei FreeBuds 4i

Huawei FreeBuds 4i

Altele noi Huawei FreeBuds 4i sunt adevărate căști fără fir în urechi, cu tehnologie de reducere a zgomotului, datorită sistemului cu microfon dual. Au un design interesant, o cutie mică și confortabilă, o durată de viață a bateriei absolut solidă și de bună calitate, cu un driver fidel și dinamic de 10 mm. Costă suma corectă și pot fi o alegere foarte bună.

Huawei FreeBuds 4i cu 89 de euro cu disponibilitate imediată

Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e este un ceas inteligent foarte interesant, are un design sportiv și fețe de ceas foarte îngrijite. Dincolo de estetică, însă, există mult mai mult, există un dispozitiv care este capabil să fie un suport valid în activități sportive și pentru unele operațiuni de integrare a smartphone-urilor. Păcat pentru incapacitatea de a adăuga alte aplicații, sistemul de operare este oarecum limitat în funcții, dar dezavantajul este o viață interesantă a bateriei.

Huawei vede GT 2e pentru 89 de euro în loc de 169 de euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția Cele mai bune oferte ale Amazon din 18 martie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea), puteți urmări Prețurile noastre Telegram. Canalul tehnologic cu multe oferte adăugat manual de echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, îți place să cauți pe Amazon doar ofertele zilei, nu mulți știu că aceasta este pagina pe care o cauți.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *