Amazon nu are intenția de a lua o pauză și de a continua cu propunerea sa de oferte tehnologice hotărât interesante. Xiaomi Mi 11 Lite scade în preț și scade sub 300 de euro ceea ce pentru un smartphone recent anunțat este o bună oportunitate, în domeniul computerelor simt reducerile Microsoft și Logitech.

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 2 aprilie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 2 aprilie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte de fulgere sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid când vezi și finalizezi achiziția, este importantă utilizarea aplicației oficiale Amazon. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Xiaomi Mi 11 Lite

Săptămâna se termină, dar Amazon nu se oprește: oferta Xiaomi Mi 11 Lite și Surface Laptop 3

Xiaomi Mi 11 Lite a fost recent anunțat de marcă și face titluri pentru designul său foarte subțire și ușor, fără a renunța la o fișă tehnică absolut de invidiat. Ecran FullHD + de 6,5 ″ cu rată de reîmprospătare de 90 Hz, procesor Snapdragon 732G, cameră triplă de 64 Megapixeli și baterie de 4250 mAh, care, pentru dimensiunea sa, sunt multe. Cântărește doar 157 de grame și are o grosime de doar 6,8 mm. Un instrument superb, poate fi făcut cea mai bună achiziție.

Xiaomi Mi 11 Lite pentru 299 de euro în loc de 329 de euro

Laptop Microsoft Surface 3

Laptop Microsoft Surface 3

Notebook real de la Microsoft, Surface Laptop 3 este o mică bijuterie. Cu atenție la fiecare mic detaliu, există chiar și versiunea de palmă a alcantarei, ecranul este de 13,5 “PixelSense în 3: 2, o caracteristică a întregii familii de produse de suprafață. Procesorul Intel Core i5 1035G7 cu placa grafică Iris Plus , 8 GB RAM și 256 GB SSD asigură cea mai bună performanță pentru Windows care rulează, la urma urmei nu ne putem aștepta la nimic altceva de la Microsoft însuși.

Microsoft Surface Laptop 3 pentru 1099 euro în loc de 1499 euro

MSI Modern 14

MSI Modern 14

Atenție la detalii MSI Modern 14 este aproape fără cusur, procesorul este o generație a 11-a Intel Core i53 (placă video integrată Intel Xe) cu 8 GB RAM și un modul SSD NVMe de 256 GB foarte rapid. Nu atât foaia de date care este tentativă, cât și mașina în sine, managementul termic de top, performanță de invidiat, tastatură fiabilă cu touchpad peste medie, set excelent de porturi și afișaj cu cadru FHD optimizat de 14 “cu acoperire aproape 100% sRGB. Atenție, este versiunea NO-OS (trebuie instalată separat).

MSI Modern 14 cu 579 Euro cu disponibilitate imediată

Logitech G502 Hero

Logitech G502 Hero

Logitech G502 Hero este unul dintre cei mai populari șoareci de jocuri din comunitate, are într-adevăr o bază de fani foarte solidă în spate. Butoanele disponibile sunt extrem de personalizabile și toate (11), comutatoarele sunt excelente și preferă prizele Palm și Claw, dar este în principiu suficient de ergonomic pentru a acoperi toate nevoile de prindere. Senzorul optic Hero are 16000 dpi și poate fi calibrat cu precizie pentru orice tip de mouse pad. LED-urile RGB sunt acolo, software-ul de control este foarte complet, există greutățile pentru echilibrare și până la urmă, costă suma corectă.

Logitech G502 Hero pentru 98 de euro în loc de 154 de euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția Cele mai bune oferte Amazon din 2 aprilie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea), puteți urmări Prețurile noastre Telegram. echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, vă place să căutați singuri pe Amazon oferte de zi, nu mulți oameni știu că aceasta este pagina pe care o căutați.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *