Ofertele de primăvară nu sunt suficiente pentru a satisface dorința Amazonului de a vinde produse, dar continuă să ofere oferte zilnice și pe produs, chiar și două smartphone-uri care nu au fost încă lansate pe piață, cum ar fi OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro vândute.

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte Amazon de astăzi, 25 martie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi 25 martie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte de fulgere sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid atunci când vizualizezi și finalizezi achiziția, utilizarea aplicației oficiale Amazon este importantă. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

OnePlus 9 Pro 5G

Ofertele Amazonului nu sunt niciodată suficiente: noile OnePlus 9 și 9 Pro au scăzut deja din preț și încă mai sunt multe 1

OnePlus 9 Pro 5G deja pe Amazon, deși nu este încă disponibil oficial, data lansării este programată pentru 31 martie. În orice caz, declinul este mic, dar foarte semnificativ pentru un smartphone încă neeliberat. Am analizat deja OnePlus 9 Pro 5G, care și-a arătat imediat punctele forte, fluiditatea uriașă derivată din procesorul Snapdragon 888, ecranul frumos cu tehnologie LTPO și rata de reîmprospătare de 120 Hz este evident Amoled. Camera este în parteneriat cu Hasselblad, s-a îmbunătățit destul de mult și poate face acest lucru în timp.

OnePlus 9 Pro 5G pentru 898 euro în loc de 919 euro

OnePlus 9 5G

Ofertele Amazon nu sunt niciodată suficiente: noile OnePlus 9 și 9 Pro au scăzut deja din preț și mai sunt încă multe 2

Bine OnePlus 9 5G este pe Amazon înainte de lansarea oficială, stabilită pentru 26 aprilie. De data aceasta, scăderea este destul de substanțială, sunt cu 100 de euro mai puțin decât prețul de listă, ceea ce îl face mult mai atractiv, având în vedere că este un produs nou. Împarte o parte bună din baza hardware cu fratele său mai mare, începând cu procesorul Snapdragon 888 și colaborarea cu Hasselblad, dar ar trebui specificat faptul că senzorul principal nu este același. În orice caz, experiența utilizatorului OnePlus este întotdeauna garantată.

OnePlus 9 5G pentru 719 euro în loc de 819 euro

Hisense smart tv 4K 58

Ofertele Amazon nu sunt niciodată suficiente: noile OnePlus 9 și 9 Pro au scăzut deja în preț și mai sunt încă multe 3

Reducerea oferită la 58 ″ Hisense 4K smart TV. Este una dintre cele mai ieftine soluții atunci când vine vorba de diagonale mari cu rezoluții mari. Nu numai că are tot ce ți-ai putea dori în ceea ce privește certificările și asistența, există tehnologia HDR10 +, Dolby DTS și chiar Amazon Alexa încorporat. Aceasta este o versiune exclusivă pentru Amazon și, din acest motiv, prețul este atât de mic.

Hisense Ultra HD 4K 58 ″ Smart LED TV pentru 439 euro în loc de 499 euro

Tableta HUAWEI MatePad 10,4 ″

Ofertele Amazonului nu sunt niciodată suficiente: noile OnePlus 9 și 9 Pro au scăzut deja din preț și mai sunt încă multe 4

O reducere importantă a prețului și pentru Tableta Huawei MatePad 10.4, o tabletă Android foarte interesantă cu Huawei Mobile Services (fără servicii Google). La acest preț, acesta poate fi un suport universal valabil pentru operațiunile de zi cu zi, datorită puterii procesorului Kirin 810 care, printre altele, asigură, de asemenea, viața invidiei a bateriei cu 750 mAh bine disponibil.

Tableta HUAWEI MatePad 10,4 ″ pentru 199 euro în loc de 329 euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția de Cele mai bune oferte ale Amazon din 25 martie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea), puteți urmări Prețurile noastre Telegram. Canalul tehnologic cu multe oferte adăugat manual de echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, vă place să căutați singuri pe Amazon oferte de zi, nu mulți știu că aceasta este pagina pe care o căutați.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *