O altă zi super interesantă pentru ofertele Amazon cu MacBook Air M1, care se apropie de cifra netă de 1000 de euro net, dar nu este singura veste bună astăzi. Pentru gama medie a pieței vine Galaxy A2 5G care, totuși, trebuie să se ciocnească cu smartphone-ul cu buget redus, dar cu steroizii Poco, noul X3 Pro.

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 26 martie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 26 martie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte de fulgere sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid atunci când vizualizezi și finalizezi achiziția, utilizarea aplicației oficiale Amazon este importantă. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Apple MacBook Air M1 256GB

apple macbook air m1 design

Preț încă mic pentru noul brand MacBook Air cu Apple Silicon M1. Este adevărat, scăderea prețului este mică, dar este în continuare cea mai mică valoare din toate timpurile de pe Amazon (vândută și livrată). Aceasta este o mașină fantastică care câștigă inima multor fani Apple și nu numai. Cipul M1, pe lângă faptul că este foarte puternic, este capabil să ofere o durată de viață incredibilă a bateriei acestui MacBook Air. Ar trebui să fii luat cu ochii închiși.

Apple MacBook Air M1 256 GB pentru 1039 euro în loc de 1159 euro

Samsung Galaxy A52 5G

Ambele oferte pe Amazon: MacBook Air M1 la un nivel minim, Poco X3 Pro la reducere și Galaxy A52 5G disponibil

Noul brand vine cu disponibilitate imediată Samsung Galaxy A52 5G, un smartphone de nivel mediu care este capabil să spună că are o serie de caracteristici foarte interesante. Afișajul AMOLED cu senzor de amprentă este superb cu o diagonală de 6,5 ″ și rezoluție FullHD +. Procesorul este excelentul Snapdragon 750G, există o cameră quad de 64 Megapixeli și o baterie importantă de 4500 mAh. Acesta este un dispozitiv Samsung cu un design mic și proaspăt, deja pe cale să devină cea mai bună achiziție.

Samsung Galaxy A52 5G cu Euro 379 cu disponibilitate imediată

Micul X3 Pro

Ambele oferte pe Amazon: MacBook Air M1 la un nivel minim, Poco X3 Pro la reducere și Galaxy A52 5G disponibil

Încă un smartphone oferit, încă o mică scădere a prețului, dar la un produs deja ieftin, deci reducerea se simte mai mult. Este vorba despre bine Micul X3 Pro, un smartphone de ultimă generație care nu testează nimic cu un ecran de 6,6 ″ FullHD + 120 Hz, un procesor Snapdragon 860 puternic și o cameră quad de 48 megapixeli. Un alt punct forte, în afară de preț, este durata de viață a bateriei la 5160 mAh. Un smartphone nou, care deja îi obligă pe entuziaști să discute.

Xiaomi Poco X3 Pro pentru 199 de euro în loc de 229 de euro

LG smart tv 4K 65

Ambele oferte pe Amazon: MacBook Air M1 la un nivel minim, Poco X3 Pro la reducere și Galaxy A52 5G disponibil

Televizor inteligent de 65 inch cu rezoluție 4K și o mulțime de tehnologie de la LG. Brandul a creat o adevărată minune cu un program tehnic plin de certificări și soluții pentru a spori experiența vizuală. Designul este fantastic, foarte minimalist, este un televizor inteligent foarte elegant și, deși sistemul de operare este proprietar, asistența este disponibilă pentru Google Assistant și Amazon Alexa. Prețul a scăzut foarte mult și poate fi bun.

LG smart tv 4K 65 ″ pentru 799 euro în loc de 1229 euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția de Cele mai bune oferte Amazon din 26 martie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea), puteți urmări Prețurile noastre Telegram. Canalul tehnologic cu multe oferte adăugat manual de echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, vă place să căutați singuri pe Amazon oferte de zi, nu mulți știu că aceasta este pagina pe care o căutați.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *