Amazon oferă

Amazon își continuă săptămâna de propuneri cu o reducere suplimentară a prețului pentru MacBook Air M1 în versiunea sa de 512 GB, dar ochii multor fani sunt cu toții în noul Xiaomi Mi 11 Lite, care vorbește despre asta pentru un amestec corect între design și specificații tehnice .

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi pe 30 martie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cea mai bună ofertă Amazon de astăzi este 30 martie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte fulger sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid în vizualizarea și finalizarea achiziției, utilizarea aplicației oficiale Amazon este importantă. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Apple MacBook Air M1 512GB

apple macbook air m1 design

O reducere bună a prețului pentru noul brand MacBook Air cu Apple Silicon M1. Acum suntem la cel mai scăzut nivel pe Amazon pentru versiunea de 512 GB (vândută și livrată). Aceasta este o mașină fantastică care câștigă inima multor fani Apple și nu numai. Cipul M1, pe lângă faptul că este foarte puternic, este capabil să ofere o durată de viață incredibilă a bateriei acestui MacBook Air. Ar trebui să fii luat cu ochii închiși.

Apple MacBook Air M1 512 GB pentru 1296 euro în loc de 1429 euro

MSI GE66 Raider

Este încă un record minim pentru MacBook Air M1 512 GB, dar pe Amazon protagonistul este Xiaomi Mi 11 Lite 1

Multe pentru unul dintre cele mai atrăgătoare notebook-uri de jocuri din jur. Este vorba despre bine MSI GE66 Raider cu Intel Core i7 de 10 generații și placă video dedicată RTX 30760 Atât de multă putere încât este îmbunătățită cu un ecran de 15,6 “cu rezoluție FullHD și o rată de reîmprospătare de 300 Hz. Aceasta este o mașină foarte completă capabilă să fie nu numai o stație de jocuri mobilă, ci și o stație de lucru de invidiat.

MSI GE66 Raider cu 2249 Euro în loc de 2349 Euro

F3 mic

Încă un record minim pentru MacBook Air M1 512 GB, dar pe Amazon protagonistul este Xiaomi Mi 11 Lite 2

O reducere mică a prețului la un produs deja ieftin, atunci reducerea se simte mai mult. Este vorba despre bine F3 mic, un smartphone de nivel mediu care se prezintă drept gama superioară cu un ecran AMOLED FullHD + 120 Hz de 6,6 “, un procesor Snapdragon 870 puternic și o cameră triplă de 48 Megapixeli. Un alt punct forte, în afară de preț, este durata de viață a bateriei de 4520 mAh. Un smartphone nou, care deja îi atrage pe entuziaști să discute, pare într-adevăr o gamă de top.

Xiaomi PocoF3 pentru 199 de euro în loc de 229 de euro

Xiaomi Mi 11 Lite

Încă un record minim pentru MacBook Air M1 512 GB, dar pe Amazon protagonistul este Xiaomi Mi 11 Lite 3

Xiaomi Mi 11 Lite a fost recent anunțat de marcă și face titluri pentru designul său foarte subțire și ușor, fără a renunța la o fișă tehnică absolut de invidiat. Afișaj FullHD + de 6,5 ″ cu rată de reîmprospătare de 90 Hz, procesor Snapdragon 732G, cameră triplă de 64 Megapixeli și baterie de 4250 mAh, care, pentru dimensiunea sa, sunt multe. Cântărește doar 157 de grame și are o grosime de doar 6,8 mm. Un instrument superb, poate fi făcut cea mai bună achiziție.

Xiaomi Mi 11 Lite cu 348 de euro în loc de 369 de euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția Cele mai bune oferte Amazon din 30 martie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea), puteți urmări Prețurile noastre Telegram. Canalul tehnologic cu multe oferte adăugat manual de echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, vă place să căutați singuri pe Amazon oferte de zi, nu mulți știu că aceasta este pagina de căutat.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *