Amazon își continuă cursa pentru cele mai bune oferte de tehnologie și chiar și astăzi este capabil să surprindă cu unele produse de ultimă generație care scad semnificativ la preț, cum ar fi noul Samsung Galaxy S21 Ultra 5G și notebook-ul MSI GP75 Leopard Games Nu vă faceți griji, există, de asemenea, o mulțime de opțiuni pentru cei care doresc să cheltuiască mai puțin pentru a reînnoi setul.

Pentru a evita raportarea ofertelor obișnuite „false”, am decis să propunem o selecție limitată de Cele mai bune oferte Amazon de astăzi, 31 martie 2021. Ofertele sunt atent selectate manual de echipa noastră. Fără bot, promit.

Cele mai bune oferte ale Amazonului astăzi, 31 martie 2021

Înainte de a începe cu selecția de oferte, un mic sfat. Adesea acestea sunt oferte fulger sau produse cu disponibilitate limitată, este bine să fii mereu rapid în vizualizarea și finalizarea achiziției, utilizarea aplicației oficiale Amazon este importantă. În mod similar, unele oferte pot oferi clienților Amazon Prime cele mai bune oferte Amazon Prime. Dacă nu aveți abonament, puteți încerca Prime gratuit timp de 30 de zile dând clic aici.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Amazon continuă să insiste asupra ofertelor zilei: Galaxy S21 Ultra 5G și MSI GP75 Leopard la reducere 1

Noul smartphone Samsung este vândut la cel mai scăzut nivel din toate timpurile. În mod clar, prețul este încă ridicat, dar dacă nu doriți să vă așteptați la o scădere mai mare, acesta este cel mai mic preț pe care l-am văzut vreodată pe Amazon. Cu cele 5 camere de înaltă calitate, ecranul fantastic Dynamic Amoled de 120 Hz și noul Exynos 2100 pentru a garanta performanța pe care o poți fi sigur, vei avea una cele mai bune smartphone-uri din 2021.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pentru 1044 euro în loc de 1289 euro

MSI GP75 Leopard

Amazon continuă să insiste asupra ofertelor zilei: Galaxy S21 Ultra 5G și MSI GP75 Leopard la reducere 2

Multe pentru unul dintre cele mai atrăgătoare notebook-uri de jocuri din jur. Este vorba despre bine MSI GP75 Leopard cu Intel Core i7 de 10 generații și placă video dedicată RTX 2060. Atât de multă putere încât este îmbunătățită de afișajul mare de 17,3 ”cu rezoluție FullHD și o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Aceasta este o mașină foarte completă, capabilă să fie nu numai o stație de jocuri mobilă, ci și o stație de lucru de invidiat.

MSI GP75 Leopard pentru 1449 euro în loc de 1849 euro

Xiaomi Mi 11 5G

Amazon continuă să insiste asupra ofertelor zilei: Galaxy S21 Ultra 5G și MSI GP75 Leopard la reducere 3

Xiaomi Mi 11 5G vorbește multe despre el însuși datorită prețului tentant și pe Amazon. Aceasta este o reducere substanțială la un smartphone nou, care nu oferă nimic pentru a fi considerat o gamă de top cu un procesor Snapdragon 888, o cameră triplă de 108 megapixeli și un display fantastic de 6,8 “cu rezoluție WQHD + și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Prețul scade și o va face din ce în ce mai „gamă” economică.

Xiaomi Mi 11 5G pentru 707 euro în loc de 799 euro

Razer Viper Ultimate Wireless

Amazon continuă să insiste asupra ofertelor zilei: Galaxy S21 Ultra 5G și MSI GP75 Leopard cu reducere 4

Ușor, echilibrat și fluid, Razer Viper Ultimate poate rezolva frenezia eSports fără probleme. Viper a fost proiectat cu ajutorul sportivilor de top ai Team Razer, are senzor optic de 20K pentru o precizie maximă și o urmărire optimă. Comutatoarele sunt foarte ușoare și ușor de acționat, fără a cădea vreodată în capcana funcționării false.

Razer Viper Ultimate Wireless pentru 102 euro în loc de 169 euro

Dacă nu ați găsit oferta pe Amazon pe care o doriți în selecția Cele mai bune oferte Amazon din 31 martie 2021, nu trebuie să vă faceți griji, avem multe altele. Aceasta este o selecție atentă a ofertelor Amazon, dacă doriți să aruncați o privire mai profundă asupra tuturor ofertelor ascunse și a nișei Amazon (cu oferte Amazon utilizate, de asemenea), puteți urmări Prețurile noastre Telegram. Canalul tehnologic cu multe oferte adăugat manual de echipa noastră. Dacă, pe de altă parte, vă place să căutați singuri pe Amazon oferte de zi, nu mulți știu că aceasta este pagina de căutat.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *