În aceste zile, Very Mobile, un operator de telefonie virtuală al CK Hutchison, un grup care încorporează și WINDTRE, a decis să nu elimine promoția Mulți surprind, ci mai degrabă pentru a crește doza: unii clienți care au optat pentru activarea online iau nu unul, ci bun două SIM-uri suplimentare.

Inițiativa Very Surprise nu este nimic nou pentru operatorul virtual, în ultimele luni ne-a spus despre asta de mai multe ori. El a prevăzut că clientului i s-a trimis SIM-ul comandat online și împreună cu acesta o scrisoare care conținea un SIM suplimentar, pentru a-l păstra sau pentru a-l oferi cadou.

Foarte mobil: Surpriza se dublează

Pe scurt, de luni de zile, Mobile își propune să crească prin cuvântul clasic din gură și în aceste zile a decis să împingă accelerația: de data aceasta SIM-urile suplimentare pentru a le activa sau a le oferi prietenilor și rudelor sunt chiar două.

În sprijinul acestui fapt, există un motiv foarte valid pentru a nu irosi cadoul, și anume promovarea Adu un prieten în curs de desfășurare. După cum sa explicat pe site-ul oficial, atât clientul Very, cât și prietenul invitat au dreptul la o reîncărcare gratuită de 5 euro și fiecare client poate ajunge la maximum 50 de euro în postări gratuite.

Aceasta înseamnă că numai cu cele două SIM-uri suplimentare primite prin Very Surprise este posibil să obțineți Incarcare de 10 euro cadou. Într-adevăr, faptul că cele două promoții merg mână în mână este evidențiat direct de noua scrisoare care însoțește SIM-ul achiziționat, care spune: “Am mai dat 2 SIM-uri, le folosiți singuri sau le dați celor care vor să primească 5 euro pe cap de reîncărcare gratuită“.

Multe oferte mobile

Dacă încă vă întrebați, iată un rezumat al celor mai bune oferte Mobile Very disponibile în prezent.

Pentru Iliad, Poste Mobile, CoopVoce, Fastweb și alți operatori virtuali, cu SIM gratuit și activare pentru 5 euro:

  • Cele mai multe 4,99 – minute și SMS nelimitate pentru toate numerele naționale e 30 GB Trafic de date 4G (la 30 Mbps) la 4,99 euro pe lună. Iată legătura directă cu activarea.
  • Cele mai multe 6,99 – minute și SMS nelimitate pentru toate numerele naționale e 100 GB de trafic de date 4G (la 30 Mbps) la 6,99 euro pe lună. Iată legătura directă cu activarea.

Pentru numere noi, cu un SIM gratuit și o activare de 5 euro:

  • Cele mai multe 4,99 – minute și SMS nelimitate pentru toate numerele naționale e 30 GB Trafic de date 4G (la 30 Mbps) la 4,99 euro pe lună. Iată legătura directă cu activarea.
  • Cele mai multe 7,99 – minute și SMS nelimitate pentru toate numerele naționale e 100 GB Trafic de date 4G (la 30 Mbps) la 7,99 euro pe lună. Iată legătura directă cu activarea.

Citește și: Cele mai bune oferte pe care le am. Mobile, Kena Mobile și Very Mobile

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *