Cu excepția modificărilor bruște, ar trebui să fie foarte aproape de sosirea Vodafone eSIM pe piața italiană. Conform ultimelor progrese, de fapt, lansarea ar trebui stabilită pentru luni, 12 aprilie, cu scopul de a reduce drastic consumul de plastic.

Cum va fi eSIM-ul Vodafone

Fără plastic în ambalajul celor noi eSIM Vodafone, care constă dintr-un card simplu cu un cod ICCID din 19 cifre care este utilizat pentru activarea în cadrul smartphone-ului, fără a fi nevoie să introduceți fizic cartela SIM. Pur și simplu scanați codul QR, care poate fi reutilizat în cazul unei recuperări a sistemului, pentru a introduce codul eSIM și a începe să apelați și să navigați.

Nu există nicio diferență, chiar și în ceea ce privește portabilitatea, în comparație cu SIM-urile tradiționale, astfel încât să puteți activa orice ofertă inclusă. Modifică doar modul în care este descărcat profilul, care poate varia în funcție de telefonul utilizat, dar care duce la același rezultat final.

Ce se întâmplă dacă cardul de cod QR este pierdut? Nicio problemă, trebuie doar să accesați zona Do It Yourself pentru a găsi codul QR pe ​​care îl utilizați pentru activare. După cum am spus, codul poate fi reutilizat fără limite, atâta timp cât este activat pe un singur smartphone la un moment dat. Deci, dacă vă schimbați dispozitivul, chiar și temporar, nu va trebui să cumpărați un eSIM nou.

ESIM-urile vor fi destinate atât consumatorilor, cât și utilizatorilor de afaceri, iar clienții care au în prezent un SIM fizic vor putea solicita o înlocuire și pot trece la unul electronic. Orice înlocuire ar trebui plătită, cu excepția problemelor tehnice care par foarte improbabile.

Pentru mai multe detalii și pentru orice oferte speciale destinate să însoțească lansarea, trebuie doar să așteptăm anunțul oficial al Vodafone, programat pentru săptămâna viitoare.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *