În orele petrecute înăuntru Reţea am răspândit progrese pe unele smartphone-uri care ar putea fi lansate în curând pe piață: vorbim despre ele LG Rollable este LG V70, Samsung Galaxy Z Fold3 este Lenovo Legion Phone Pro 2.

Noile apariții ale LG Rollable și LG V70

În ultimele zile, LG a anunțat că a decis să închidă divizia sa de telefonie mobilă și unele dintre smartphone-urile pe care gigantul coreean lucrează de ceva timp ar fi putut fi abandonate: printre ele se pare că există și LG Rollable și LG V70 .

Prezentat la CES 2021, LG Rollable a fost certificat în Coreea de Sud cu numele modelului LM-R910N, confirmat de următoarele imagini publicate de Tron pe Twitter:

Mereu A publicat Tron o fotografie live a ceea ce ar trebui să fie LG V70 (condiționat este obligatoriu, deoarece nu există nicio garanție de fiabilitate):

LG V70

Este puțin probabil ca astfel de telefoane să ajungă vreodată pe piață.

Samsung Galaxy Z Fold3 poate avea un ecran extern mai mic

De pe Twitter vine și o altă previzualizare, de data aceasta legată de Samsung Galaxy Z Fold3, care reduc tabel emis de chunvn8888 ar trebui să poată sta pe un afișaj extern de 7,7 inci și un afișaj intern de 5,4 inci (cu o rezoluție de 2.260 x 816 pixeli).

Samsung Galaxy Z Fold3

În comparație cu Samsung Galaxy Z Fold2, noul smartphone pliabil al gigantului coreean ar trebui să aibă un ecran intern puțin mai mare și un ecran extern vizibil mai mic (variind de la diagonala de 6,23 inci la 5,4 inci).

Pentru prezentarea sa, va trebui să așteptăm până în al treilea trimestru al anului 2021.

Iată designul Legion Phone 2 Pro

Mâine în China ar trebui lansată Lenovo Legion Phone 2 Pro iar în orele petrecute înăuntru Reţea am văzut câteva fotografii care ne arată ce a dedicat fanilor designul acestui smartphone jocuri.

Aceste imagini confirmă faptul că Lenovo Legion Phone 2 Pro se va putea baza pe același design de orientare orizontală ca și predecesorul său, camera duală din spate, ventilatorul de răcire activ și gurile de aerisire pentru a permite răcirea dispozitivului.

Alte caracteristici ale smartphone-ului includ procesorul Qualcomm Snapdragon 888, ecran OLED de 6,92 inci cu rată de reîmprospătare de 144 Hz, cameră frontală de 44 megapixeli, cameră duală din spate cu senzor primar OmniVision OV64A de 64 de megapixeli și senzor de baterie cu celule de 5.500 mAh cu încărcare rapidă de 90 W a sustine.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *