Coronavirus ne-a schimbat profund stilul de viață, acum este clar pentru toată lumea. Suntem obișnuiți să lucrăm de acasă, să studiem de acasă și să ne bazăm pe smartphone-urile noastre pentru a efectua orice tip de operație. Un nou studiu realizat de App Annie ne pune în fața datelor decisiv importante, dar predictibile: în timpul Q1 2021 utilizatorii cheltuiți Cu 40% mai mult pentru achiziții din Play Store și App Store și atinge o cifră record de 32 miliarde dolari.

Vânzări de până la 40% în primul trimestru al anului 2021

aplicația magazin Play Q1 2021 App Annie

Magazinul digital Apple a valorificat vânzările de 21 de miliarde de dolari în primul trimestru al anului 2021, Google fiind responsabil pentru restul de 11 miliarde de dolari. Aceasta este o mare schimbare, având în vedere cei 23 de miliarde de dolari pe care îi cheltuiesc în primul trimestru al anului 2020. În plus față de banii cheltuiți, numărul descărcărilor de aplicații crește, de asemenea, cu 10% în primul trimestru al acestui an.

Jucătorii au fost responsabili de o bună parte din cheltuielile pentru App Store și Play Store: în primul trimestru al anului 2021, de fapt, au cheltuit 9 miliarde de dolari pe Play Store (+ 35% anual) și 13 miliarde de dolari (+ 30% anual). ) din App Store. Aproximativ un miliard de jocuri video au fost descărcate în fiecare săptămână în primul trimestru al anului 2021, o creștere de 15% față de trimestrul I 2020 și de 35% comparativ cu trimestrul I 2019.

Iată categoriile de aplicații care au crescut cel mai mult în ultimele luni:

  • Magazin Play: jocuri, aplicații sociale și de divertisment;
  • App Store: jocuri, fotografii și videoclipuri și divertisment.

Aplicația numărul unu în ceea ce privește descărcările din Play Store și App Store a fost TIC-tac, apoi urmat de Facebook, Instagram, Telegram și WhatsApp. YouTube a fost aplicația în care utilizatorii au cheltuit cel mai mult în primul trimestru al anului 2021, în timp ce aplicațiile cu cei mai activi utilizatori pe lună au fost Facebook, WhatsApp, Messenger și Instagram.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *