Nu cu mult timp în urmă Google nu a satisfăcut mulți utilizatori puternici căutând browsere dedicate Crom. În loc să înceapă o căutare de cuvinte cheie printr-o atingere spațială, utilizatorii au fost forțați să utilizeze tasta „tab”.

Dându-și seama că schimbarea se luptă să fie digerată de utilizatori, gigantul Mountain View a făcut un pas înapoi de pe urmele sale, dar fără a abandona experimentele pe această comandă rapidă.

Chrome experimentează o atingere dublă a spațiului

În prezent, Google experimentează necesitatea unei atingeri duble de spațiu pentru a începe căutările de cuvinte cheie.

Dovada acestui text este reprezentată de un nou steag chrome: // flags / # omnibox-double-space-keyword-triggering prezent în ultima versiune în curs de dezvoltare a Chrome Canary. Când această opțiune este activată, trebuie să atingeți de două ori tasta spațiu pentru a intra în modul cuvânt cheie.

Odată cu introducerea acestei modificări, Google intenționează să evite o posibilă confuzie pentru utilizatorii mai puțin avansați. De exemplu, dacă cineva ar dori să înceapă o căutare normală pe Google pentru „amazon.com”, va ajunge automat în motorul de căutare personalizat automat. Amazon.

Atingerea dublă a spațiului pare un compromis rezonabil între obiceiul câștigat de utilizatorii avansați și potențialele căutări accidentale făcute de oamenii obișnuiți.

Fiind în curs de dezvoltare poate dura ceva timp până când această modificare ajunge la versiunea stabilă a Chrome, cu toate acestea, Google poate decide, de asemenea, să o abandoneze sau să implementeze o altă soluție. În curând încercați funcțiile experimentale ale Google Chrome va deveni mai ușor.

S-ar putea să vă intereseze: Iată cele mai recente știri de pe Google Drive, Google Lens, Google Chat și YouTube

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *