Iată-ne în capitolul enzimelor din saga „Android vs iOS” și de data aceasta casa Cupertino este cea care face marea voce: conform unui raport publicat recent în Statele Unite, generațiile New Apple preferă în mod clar iPhone-urile Apple decât set de smartphone-uri Android de la diferiți OEM.

Raportul în cauză, care poate fi citit integral la sursă, are semnătura lui Piper Sandler di Mai mult și evidențiază o diferență mai mare ca niciodată.

Conform datelor colectate în cadrul unui sondaj de șase luni – au fost intervievați 7.000 de tineri din 47 de state cu o vârstă medie de peste 16 ani – de fapt, în Statele Unite, aproximativ nouă din zece adolescenți folosiți un iPhone.

Mai exact, 88% dintre respondenți au declarat că au în prezent un iPhone și chiar 90% au spus că sunt convinși că următorul lor smartphone va fi de la mărul mușcat.

Popularitatea Apple, nu numai în rândul noilor generații, nu este o surpriză, pe de altă parte, un raport anterior a evidențiat modul în care unul din două smartphone-uri vândute în America de Nord în 2020 era un iPhone. În plus, un sondaj efectuat luna trecută a arătat că utilizatorii Apple erau diferiți mai loial brandului de la cele ale OEM-urilor Android.

Dacă excelentul 2020 al Apple a afectat cu siguranță aceste date, cu o generație de iPhone-uri de mare succes în general, totuși producătorii de Android dispuși să profite de noile generații nu pot să le ia cu ușurință.

Printre altele, sondajul în cauză arată, de asemenea, că Apple Pay este cel mai cunoscut și mai popular sistem de plăți digitale în rândul adolescenților americani.

Deoarece dominarea atât de marcată a iPhone-ului caracterizează doar Statele Unite, în timp ce situația este foarte diferită în alte zone ale lumii, trebuie spus că, printre noile generații, acest lucru a cauzat și probleme sociale semnificative. de către colegii lor de pe iPhone.

Citește și: iPhone 12 Pro vs Samsung Galaxy S21: cea mai așteptată comparație din 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *