În noiembrie anul trecut Microsoft a anunțat că a retras Cortana pentru Android și iOS, dar acum aplicația le amintește utilizatorilor să se pregătească pentru moartea sa finală.

Din păcate, asistentul virtual Microsoft nu a reușit să câștige suficientă simpatie utilizatorului, în ciuda existenței în fiecare PC Windows, consul Xbox, aparat iOS este Android.

Utilizatorii de aplicații pentru Android și iOS încep de azi încep să vadă avertismentul că Cortana va fi retrasă la 31 martie 2021, însă link-ul către pagina de asistență conținută în banner explică ce se va întâmpla la acea dată.

Cortana se va încheia pe Android și iOS pe 31 martie

Începând cu 31 martie a acestui an, aplicația mobilă nu va mai fi acceptată pe Android și iOS, dar din fericire vor rămâne memento-uri și liste în aplicația Cortana pentru Windows și în datele sincronizate cu Microsoft To Do.

Acesta este doar ultimul pas în retragerea lentă și liniștită a lui Cortana de pe piața asistenților alimentată de AI. La începutul acestei luni, Harman Kardon a avertizat utilizatorii că difuzoarele inteligente Invoke, singurul difuzor inteligent care integrează Cortana realizat vreodată, vor deveni în curând difuzoare Bluetooth.

Cortana este singurul asistent virtual bazat pe AI care se bazează pe un personaj existent, deși într-un joc video, dar probabil nu a reușit să pătrundă în ecosistemele terților legate de AI. casă inteligentă.

S-ar putea să vă intereseze: Asistentul Google ne ajută să ne amintim totul – iată cum

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *