Lavazza este gata să unească tradiția veche de secole a cafelei cu cele mai noi tehnologii hi-tech. Unirea acestor lumi aparent îndepărtate duce la nașterea Spălarea mea la modă vocală, primul aparat de cafea care se integrează Amazon Alexa.

Lavazza are un mod Mio Voicy

Doar comanda vocală »Alexa, mi-a făcut espressoPentru a opri aparatul de cafea Lavazza A Modo Mio Voicy pentru a savura o ceașcă bună de cafea. Este de fapt un dispozitiv inteligent, completat cu vorbitor pentru redare audio prin integrare Amazon Music Unlimited.

Vă mulțumim pentru integrare cu aplicația Plăcerea Lavazza, este, de asemenea, posibil să aveți întotdeauna informații despre cantitatea de păstăi disponibile pentru cafea și eventual să continuați cu achiziționarea de noi. Din păcate, deși poate fi gestionat prin comenzi vocale, aparatul de cafea inteligent are câteva limitări minore:

  • nu există dozator, deci este necesar să introduceți manual capsula de cafea;
  • introducerea capsulei trebuie urmată îndeaproape de activarea aparatului de cafea pentru a nu pierde randamentul și aroma.

În ceea ce privește streamingul audio, aparatul de cafea acceptă Amazon Music, Deezer și Spotify cu Multi Room, astfel încât să puteți controla alte dispozitive inteligente direct de pe acesta.

Preț și disponibilitate Lavazza A Modo Mio Voicy

Lavazza A Modo Mio Voicy este deja disponibil pentru cumpărare pe Amazon la prețul de 249 euro.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *