Dacă sunteți în căutarea unei soluții care să vă poată garanta să navigați pe Web și să efectuați apeluri fără probleme, operatorii majori au propriile oferte care includ 100 de concerte de trafic de date și minute pentru apeluri fără a depăși limita de ’10 euro pe lună pentru taxa.

Atât operatorii „clasici”, cât și cei virtuali din ultimele luni au lansat oferte care în termen de 10 euro le permit clienților să navigheze și să apeleze fără griji. Iată ce sunt.

Cele mai bune oferte pentru a apela și naviga în termen de 10 euro

Sa incepem cu Iliada, până în prezent Flash 100 5G este disponibil pentru noii clienți, o ofertă care prevede o taxă de 9,99 euro pe lună și oferă apeluri nelimitate către numerele naționale, SMS nelimitat, apeluri nelimitate către unele țări (Azore, Andorra, Austria, Belgia, Brazilia , Bulgaria, China, Cipru, Coreea de Sud, Croația, Danemarca, Spania, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadelupa, Guam, Guernsey, Guyana, Hong Kong, Ungaria, Insula Man, Insulele Canare, India, Irlanda, Islanda, Israel, Jersey, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Madeira, Malta, Martinica, Mayotte, Norvegia, Noua Zeelandă, Olanda, Peru, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Slovacia, Republica Cehă, România, Marea Britanie, San Marino, Slovenia, Suedia, Elveția și Taiwan) și 100 gigaocteți de trafic de date (de asemenea, în 5G).

Vodafone în schimb, propune Ediția Digitală Specială 100, o ofertă disponibilă pentru cei care vin de la Iliad, Fastweb, CoopVoce, Tiscali și unii operatori virtuali (cu excepția Kena Mobile, Very Mobile, Lycamobile și ho. Mobile) și care oferă apeluri nelimitate către toate țările naționale numere, SMS nelimitat către toate numerele naționale, 100 gigaocteți de trafic de date și Happy Black pentru 9,99 euro pe lună (primul este într-o promoție pentru 5 euro).

WINDTRE are mai multe oferte pentru cei care vin de la alți operatori (Iliad, Fastweb, PosteMobile, CoopVoce și unii operatori virtuali) și oferă utilizatorilor apeluri nelimitate, 200 SMS și 100 gigaocteți de trafic de date: GO.100 Star + Easy Pay LE la 7,99 euro pe lunar, GO.100 Special + LE la 9,99 euro pe lună și Smart Pack & GO Flash + la 8,99 euro pe lună (inclusiv smartphone).

Kena Mobile în schimb, oferă Kena 9.99 (îl puteți activa aici), care oferă apeluri nelimitate către toate numerele naționale, SMS-uri nelimitate și 100 gigaocteți de trafic de date, totul pentru 9,99 euro pe lună.

Eu am. Mobil are în prezent în portofoliul său I 7.99, o ofertă care oferă apeluri nelimitate, SMS-uri nelimitate și 100 gigaocteți de trafic de date la un cost de 7,99 euro pe lună.

Foarte mobil oferă cele mai multe 6,99 (pentru cei care vin de la Iliad, Fastweb, PosteMobile și unii operatori virtuali) și cele mai multe 7,99 (în cazul activării unui număr nou) oferte cu apeluri nelimitate, SMS nelimitat și 100 de concerte de date de trafic, cu plăți de 6,99 și, respectiv, 7,99 euro pe lună.

PosteMobile are în portofoliu Promo Creami Relax 100, o ofertă care oferă credit nelimitat pentru apeluri telefonice și SMS-uri pentru toate numerele naționale și 100 de concerte de trafic de date (în promovare pentru activări online până la 6 aprilie), toate cu costul a 10 euro pe lună pentru primul trimestru, apoi 9 euro pe lună pentru următoarele trei reînnoiri și în cele din urmă 8 euro pe lună.

Rabona Mobile are mai multe oferte cu apeluri nelimitate, SMS nelimitat și 100 gigaocteți de trafic de date: Schimbați 100 la 6,99 euro pe lună (disponibil pentru cei care vin de la Kena Mobile, ho. Mobile și Very Mobile), Rabona Top 100 la 7, 99 euro pe lună și Respect Plus pentru 9,99 euro pe lună (disponibil pentru cei care vin de la ho. Mobile și Kena Mobile). Există, de asemenea, Rabona Stadio, care pentru 9,99 € pe lună include 120 gigaocteți de trafic de date.

Spusu, un operator virtual care se bazează pe rețeaua WINDTRE, în loc să propună Spusu 100, o ofertă care prevede o taxă de 9,99 euro pe lună și oferă 2.000 de minute de apeluri către toate numerele italiene și europene, 500 SMS către numere și 100 gigaocteți de trafic de date.

In cele din urma, 1Mobile oferă până mâine Special Flash Limited Edition care, la un preț de 9,99 euro pe lună (în cazul portabilității), oferă apeluri nelimitate, 50 de SMS-uri tuturor și 110 gigaocteți de trafic de date a treia reînnoire).

Citește și: cele mai bune oferte de telefon

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *