HYPE În continuare

Hype este unul dintre carduri preplătite cel mai popular în circulație, cu un sistem foarte simplu de utilizat, la care oricine poate ajunge și intuitiv datorită aplicațiilor excelente pentru Android și iOS. Compania, la sfârșitul anului 2020, trimisese contul digital Hype Next, un protagonist promoțional interesant destinat noilor utilizatori care caută o soluție fără restricții de depunere sau limite de retragere.

Bonus de 20 euro cu codul “SUPER”

De fapt, făcând clic pe linkul din partea de jos a știrilor, aveți ocazia de a profita Bonus Amazon de 20 de euro prin introducerea codului promoțional “SUPER„, Fără citate. Următorul hype, așa cum am spus câteva rânduri mai sus, este un cont cu o plată lunară egală cu 2,90 euro cu un card de debit MasterCard (în locul contului preplătit standard al Hype) care oferă multe soluții destul de interesante.

Cu Hype Next este posibil să efectuați transferuri imediate și recurente gratuit, profitând de acoperirea completă privind furtul de conținut în timp ce retrageți numerar sau după achiziții online, dar și posibilitatea de a face suplimente instantanee prin carduri de plată, transferuri bancare pentru cererea de deducere fiscală și mult mai mult.

Obțineți bonusul de 20 de euro alegând Hype Next

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune carduri de credit și de debit

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *