Anunțată în urmă cu doar câteva zile de producătorul chinez CUBOT, vânzarea noului KING Kong 5 Pro începe astăzi telefon robust care combină o calitate excelentă cu o baterie excelentă. Și, așa cum se întâmplă adesea cu aceste ocazii, pentru a celebra lansarea pe piață aici este o promoție valabilă până pe 2 aprilie, pentru a cumpăra noul smartphone la un preț foarte competitiv.

Bun venit King Kong 5 Pro

Bateria de 8.000 mAh este punctul forte al CUBOT King Kong 5 Pro, care îi permite să depășească fără nicio dificultate două zile de autonomie cu o utilizare foarte grea, cel puțin 3/4 cu o utilizare medie și 5 zile cu o utilizare mai mare. Toate, evident, îmbogățite de certificările IP68, IP69K și MIL-STD-810G, care își declară rezistența la apă, praf și căderi, chiar și cele mai ruine.

Nu e rău, în raport cu prețul de vânzare, echipamentul tehnic, cu un ecran HD de 6 inci, 4-64 GB memorie, cameră frontală de 25 megapixeli pentru selfie-uri de înaltă calitate și o cameră triplă spate, cu 48 megapixeli ai senzorului principal și doi senzori auxiliari. Conectivitatea este, de asemenea, foarte completă, cu Bluetooth 5.0, NFC pentru plăți mobile, GPS / GLONASS / Beidou, un port USB de tip C și un slot pentru extinderea memoriei interne.

Totul fără a uita Android 11, care nu este încă disponibil pentru multe smartphone-uri mai scumpe, așa că acest CUBOT King Kong 5 Pro este fără îndoială una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. Prețul de listă este de 239,99 USD, puțin peste 200 de euro la cursul de schimb actual, dar până pe 2 aprilie, pe AliExpress, îl puteți cumpăra la prețul incredibil de 129,99 euro, doar 110 euro, o ofertă de neratat dacă sunteți în căutarea unui smartphone durabil de utilizat pentru drumeții sau muncă.

Cumpărați CUBOT King Kong 5 Pro pentru 129,99 USD până pe 2 aprilie

Informații publicitare

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *