Se numeste King Kong 5 Pro ultimul născut în casa CUBOT. Este un telefon robust, un smartphone conceput pentru a rezista căderilor, scufundă în diferite tipuri de lichide și în condiții extreme în general. Urmând o tendință care de-a lungul anilor a văzut acest tip de telefon despărțit de o nișă concepută pentru câțiva utilizatori, alcătuită din dispozitive cu performanțe adesea slabe, chiar și King Kong 5 Pro oferă performanțe respectabile și soluții în pas cu vremurile.

Baterie infinită pentru multe funcții

A telefon robust este conceput pentru cei care lucrează în aer liber, dar și pentru cei care practică mersul pe jos sau sporturi extreme și au nevoie de o autonomie excelentă. Care este prețul unui smartphone care poate supraviețui o mie de căderi dacă nu poate trece printr-o zi de utilizare? Cu King Kong 5 Pro acest lucru nu se întâmplă, datorită unei baterii de 8.000 mAh care oferă mai mult de 20 de zile de standby, un rezultat cu adevărat impresionant.

Cu o astfel de rezervă de energie este posibil să faceți față activităților în aer liber care acoperă două zile, fără a fi nevoie să vă reîncărcați smartphone-ul și cu certitudinea că vă veți întoarce acasă și veți avea în continuare autonomie.

Dar calitatea unui smartphone nu se măsoară doar prin autonomia sa, iar King Kong 5 Pro nu pierde nimic. Boxă stereo capabilă să ofere sunet captivant de înaltă calitate: cine a spus că nu poți juca jocuri sau viziona un film cu un telefon robust?

Evident, cheia este certificările, în special IP68, IP69K și MIL-STD-810, care garantează smartphone-ului capacitatea de a rezista la căderi, imersiuni în apă și praf sau murdărie, fără a deveni mai puțin eficiente. Pentru a nu vă pierde niciodată busola și a vă găsi drumul spre casă cu ușurință, vă puteți baza întotdeauna pe receptoare GPS, GLONASS și Beidou, pentru a vă cunoaște întotdeauna poziția în fiecare parte a lumii.

Și ce se întâmplă dacă în timpul unei excursii trebuie să țineți o anumită întâlnire sau doriți să faceți fotografii cu un apus de neuitat? Nu vă faceți griji, iată o cameră triplă din spate, cu un senzor principal de 48 de megapixeli, care este însoțit de o cameră de 5 megapixeli cu obiective macro, pentru a surprinde chiar și cele mai mici detalii. Trio este completat de un senzor de 0,3 megapixeli cu un obiectiv fotosensibil, în timp ce în partea din față a dispozitivului se află un senzor de 25 megapixeli pentru selfie-uri de înaltă calitate.

Cu King Kong 5 Pro poți lăsa bancomate și carduri de credit acasă, datorită cipului NFC poți efectua efectiv plăți mobile într-o clipită cu Google Pay. Nu uitați de prezența Android 11, absentă pe multe dintre smartphone-urile mult mai scumpe și prestigioase, în timp ce 4 GB RAM și 64 GB memorie internă vă permit să rulați toate aplicațiile de care aveți nevoie fără nicio dificultate specială.

Vânzarea King Kong 5 Pro va începe pe 29 martie pe AliExpress la un preț care, la lansare, va fi deosebit de atractiv: 139,99 dolari în jur de 117 euro la cursul de schimb actual. Puteți utiliza linkurile de mai jos pentru a afla mai multe despre King Kong 5 Pro și pentru a face achiziția.

CUBOT King Kong 5 Pro

Cumpărați King Kong 5 pro pe AliExpress

Informații publicitare

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *