Sky Q

Nu aveți o parabolă și încă mai doriți să încercați experiența Sky? Nu vă faceți griji, pentru că odată cu oferta “Încercați Sky Q.Puteți viziona filme, seriale TV, sporturi, emisiuni și programe pentru copii cu 9 EUR timp de 30 de zile, iar la sfârșitul perioadei de probă puteți alege: abonați-vă sau returnați Sky Q.

Abonament Sky fără antenă satelit și fără angajamente cu “Sky Q Test”

Sky trece printr-o perioadă de reînnoire din diferite perspective: binecunoscutul TV cu plată a lansat de fapt noile oferte Sky Smart și Sky Open, pentru o mai mare flexibilitate, reînnoiește serviciul de streaming NOW TV și, de asemenea, s-a gândit la o perioadă de încercare de 30 de zile pentru cei care doresc să-și testeze abonamentul Sky Q.

Cu „Încercați Sky Q” puteți vizualiza întregul conținut al pachetelor timp de 30 de zile Sky TV, Sky Cinema, Sky Sports este Sky Kids, cu adăugarea de Netflix, fără a fi nevoie să instalați un vas sau să suportați costuri ridicate: 9 euro este suficientă o singură dată pentru a testa serviciul și pentru a decide ulterior dacă vă abonați sau returnați decodificatorul Sky Q fără a fi nevoie să plătiți altceva.

Acesta din urmă va fi trimis acasă în câteva zile de la achiziționarea ofertei. Nici o parabolă: ar fi suficient conectați-l la Internet acasă (FTTH sau FTTC la viteze de cel puțin 15 Mbps) urmând instrucțiunile incluse pentru a începe să vizionați filme, seriale TV, sporturi (inclusiv UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1® și MotoGP ™), documentare, emisiuni și programe pentru copii. După 30 de zile sunteți liber să returnați decodorul sau să vă abonați.

În plus față de aplicația Netflix, decodificatorul Sky Q include și cele de la alte servicii precum Amazon Prime Video, DAZN (abonamentele nu sunt incluse) și YouTube, astfel încât să aveți totul la îndemână (chiar și cu comenzi vocale). Pentru a vă alătura „Sky Q Test” sau pentru a obține mai multe informații, puteți urmări linkul de mai jos:

S-ar putea să vă intereseze: NOW și știri Sky On Demand pentru martie 2021, filme, seriale TV și originale

OFERTA „ÎNCERCARE SKY Q” VALABILĂ DE LA 04/03/21 Până la 08/06/21, PENTRU ABONAMENTE REZIDENȚIALE SKY Q FĂRĂ PARABOLĂ CU PLATĂ UNICĂ CU CARD DE CREDIT (FĂRĂ Rambursare) După 30 de zile, vederea se va opri automat. În cazul nereturnării materialelor cerului, Sky va avea dreptul să aplice suma maximă ca penalizare de 70 EUR. Oferta include vizionarea Entertainment plus (Sky TV + Netflix), Sky Cinema, Sky Sport și Sky Kids cu 9 € timp de 30 de zile. OFERTĂ SUBIECTĂ LIMITĂRILOR: CERINȚE DE CONTROL, CONDIȚII ȘI LIMITĂRI PE sky.it/provaskyq. Serviciile Mediaset Play, YouTube, YouTube Kids, Netflix, DAZN, Spotify, Vevo, Prime Video și Playworks Games nu sunt furnizate de Sky, ci de Mediaset, YouTube LLC, Netflix International BV, DAZN Ltd., Spotify, respectiv Vevo LLC ., Amazon și Playworks Digital LTD pe baza condițiilor de utilizare disponibile pe site-urile lor web respective. Costurile conexiunii pentru utilizarea serviciilor sunt legate de operatorul utilizat. Evenimentele incluse în pachetul Sky Sport, în legătură cu evenimentele sportive live, vor avea loc cu excepția oricărei situații din cauza circumstanțelor imprevizibile sau a forței majore, inclusiv prevederile autorităților competente cu privire la situația de urgență de către COVID19.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *